14. gün iftar menüsü: Pratik tarifler sofraya

14.gün iftar menüsü
14.gün iftar menüsü

Ramazan ayının ilk yarısını tamamladığımız şu günlerde sofralarda pratik ramazan yemeklerine yer vermek isteyenler buraya! Ramazan boyu olduğu gibi 14.gün iftar menümüzle de çorbasından, şerbetine bir iftar sofrasında olması gereken tüm tariflerle ‘iftarda ne yapsam?’ sorusunun en lezzetli cevabıyla biz geldik!

İÇİNDEKİLER

Mantar çorbası

Hem günlük olarak yapabileceğiniz kadar pratik hem de davet sofralarında sunabileceğiniz kadar ihtişamlı! Mantar çorbası nasıl yapılır? İşte cevabı!

Domates soslu spagetti

Klasik domates soslu spagetti tarifini bu kez bizlerle deneme vakti! Tüm makarna tarifleri arasında her daim en çok sevilenlerden biri olan spagetti hem pratik yapımıyla hem de eşsiz lezzetiyle küçük büyük demeden herkesin iftar sofralarındaki ilk tercihlerinden biri…

Fırında kıymalı kabak sandal

Kabağı sevmeyenlere özellikle tavsiye ettiğimiz fırında kıymalı kabak sandal yemeği nasıl yapılır? İşte karşınızda kabakla aranızı düzeltecek enfes bir ana yemek tarifi!

Yoğurtlu bezelye

İftar sofralarına çok yakışan yoğurtlu tariflere bir yenisi eklendi… Bundan böyle bezelyelerden yalnızca bezelye yemeği yapmaya son! İster salata tarifi olarak adlandırın, ister meze tarifi… Yoğurtlu bezelye tarifimizle mutfakların yolunu tutma vakti.

Kakuleli ve karanfilli pekmez şerbeti

Kaynatmaya bile gerek olmadan soğuk su ile hazırlayıp dinlendirdikten sonra servis edebileceğiniz kakuleli ve karanfilli pekmez şerbeti tarifi ile iftar sofralarında geleneksel içeceklerimizden biri olan şerbete yer vermeye ne dersiniz?

Bu Ramazan, nefis yemekleriniz için gerekli malzemeleri Maximum Kart’ınızla alın. Maximum Kart’ınızla tüm marketlerde tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 200 TL ve üzeri harcamanızda 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanın!