22.gün iftar menüsü: Menüde Boşnak böreği var

22.gün iftar menüsü
22.gün iftar menüsü

Ramazan boyu 'iftarda ne yapsam?' sorusuna her gün iftar menüleri ile cevap veren biz bugün de sizlerleyiz... 22.gün iftar menüsünün yıldızı bizim için iftar sofralarına çok ama çok yakışacağını düşündüğümüz Boşnak böreği! Peki ya sizler için bugünün menüsünün yıldızı hangi tarifimiz?

İÇİNDEKİLER

Taze naneli mercimek çorbası

En sevilen çorba tariflerinden biri olan mercimek çorbasını bir de böyle denemeye ne dersiniz? Taze nanenin enfes aromasıyla taçlanmış taze naneli mercimek çorbası tarifimiz için sizleri şöyle alalım!

Nohutlu susamlı tavuk baget

Tavuğun en lezzetli yeri ve en sevilen baklagillerden nohudun lezzet uyumu şüphesiz herkesin beğenisini kazanacak. Bugün iftar menümüzün ana yemeği: Nohutlu susamlı tavuk baget!

Kıymalı Boşnak böreği

Boşnak mutfağının en sevilen tariflerinden biri olan Boşnak böreği bu akşam iftar sofralarımıza konuk oluyor... Bu lezzet şöleni için yapmanız gereken tek şey Lokmacığınızın tarifiyle mutfaklarınızın yolunu tutmak...

Beyaz dutlu pirinç pilavı

Tane tane pirinç pilavına minik bir güncelleme! Dut kurularını çıkarın... Pilav tarifinde bu kez alışılagelmişin dışında bir konuğumuz var. Beyaz dutlu pirinç pilavı ile klasik tariflere küçük bir mola.

Cevizli çoban salata

Salata tarifleri söz konusu oldu mu akla ilk gelenlerden biri, gerçek bir klasik olan çoban salata tarifi için sizleri şöyle alalım...

Güllü muhallebi

Sakinleştirici özelliğe sahip gül yağı ile hazırladığımız muhallebi tarifimizle, iftar sonrası tatlı keyfine hazır mısınız?