24. Gün iftar menüsü: Menüde sebzeli etli pilav var!

24. gün iftar menüsü
24. gün iftar menüsü

Lokmacığınız 24. gün iftar menüsünde lezzetli sağlıklı alternatifler seçerek menüyü genişletti! Ramazanın bereketiyle günler hızlı hızlı akarken çorbası, ana yemeği, zeytinyağlısı ve tatlısıyla birlikte özenle seçtiğimiz menümüze gelin birlikte göz gezdirelim!

İÇİNDEKİLER

Tavuk suyu çorbası

Şifası herkes tarafından kabul edilen tavuk suyu çorbası nasıl yapılır? Lokmacığınızın favorilerinden olan bu çorba iftar sofralarına da çok yakışacak!

Sebzeli etli pilav

"Etli pilav günlerinde evde başka yemek pişmese de olur Lokmacım!" diyenler burada mı? Bu tarif sizler için! Sebzeli etli pilav nasıl yapılır? Detaylar Lokmacığınızda.

Kuru fasulyeli enginar

Garnitürlü enginara alternatif arayan herkesi kuru fasulyeli enginar tarifimizi denemeleri için mutfağa alıyoruz! Besleyici ve doyurucu zeytinyağlı tariflerinin en güzellerinden olan kuru fasulyeli karaciğer dostu enginar tarifi sitemizde!

Goji berryli göbek salata

İstediğiniz bir kuru meyve ile süsleyebileceğiniz klasik göbek salata tarifimizi biz kurt üzümü olarak anılan goji berry ile lezzetlendirdik! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Tahinli ve kabak çekirdekli muhallebi

Pratik tatlı alternatifleri arayanlar bu tarife! Helva tadında tahinli ve kabak çekirdekli muhallebi tarifimiz Lokmacığınızdan! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.