7. Gün iftar menüsü: dumanı üstünde patatesli fırın köfte

7. gün iftar menüsü
7. gün iftar menüsü

İftarların en klasik tariflerini tek bir menüde topladık! Misafire Ramazan menüsü düşündüğünüzde hızlıca yapabileceğiniz tarifler altıncı gün menüsünde sizlerle! Hoşafından semizotu salatasına, köftesinden bademli pilavına ayrı ayrı pratik ve lezzetli! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

İÇİNDEKİLER

Kabaklı mercimek çorbası

Mercimek çorbasının klasik tarifine minik bir Lokma eklemesi yaptık! Artan kabaklarınızı da değerlendirebileceğiniz kabaklı mercimek çorbası tarifi sitemizde sizlerle!

Patatesli fırın köfte

Hiç uğraştırmayan hızlıca hazırlayabileceğiniz en lezzetli tariflerden biri! Patatesli fırın köfte nasıl yapılır? Besin ve kalori değerleri ile Lokma'da sizlerle. Afiyet olsun.

Bademli kuru üzümlü pirinç pilavı

Biz bademli pilavı çok seviyoruz! İçerisine eklediğimiz kuru üzümlerle de tadını dengeledik. Hem misafire hem de kendinize rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

Buğdaylı semizotu salatası

Semizotu salatasının iftarda doyuruculuğunu ve besleyiciliğini artırmak için buğday eklemek çok iyi bir çözüm! Denemenizi mutlaka öneriyoruz.

Kekikli kayısı hoşafı

İftarda susuzluğu alacak lezzetli içecek arayışına son! Lokmacığınızın kekikli kayısı hoşafı tarifi ile hem ferahlayın hem de tatlı isteğinizi bastırın.

Bu Ramazan, nefis yemekleriniz için gerekli malzemeleri Maximum Kart’ınızla alın. Maximum Kart’ınızla tüm marketlerde tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 200 TL ve üzeri harcamanızda 20 TL, toplam 200 TL MaxiPuan kazanın!