8.Gün iftar menüsü: Gecenin yıldızı krep bohça kebabı

​8.Gün iftar menüsü: Gecenin yıldızı krep bohça kebabı
​8.Gün iftar menüsü: Gecenin yıldızı krep bohça kebabı

Birbirinden güzel nefis yemek tarifleriyle bugünkü menümüzde sizlere en güzel tarifleri vermek için buradayız. Mutfakta çok zaman harcamadan pratik yemek tarifleri ile ramazan sofralarımız adete şenlenecek. Çorbasıyla, ana yemeğiyle ve bunları tamamlayan salata, meşrubat tatlılarıyla tüm lokma menülerimiz sizler için derlemeye devam ediyoruz. 8. günde bakalım sofralarımız eşlik edenler yemek tarifleri neler olacak…

Şifa kaynağı tavuk suyuna yoğurtlu erişte çorbası tarifi

Yoğurtlu çorbaları sevenler için yapımı çok kolay bir çorba ile iftarımızı açıyoruz. Bu kez içine kendi yaptığımız erişteleri ve tavuk suyunu da eklediğimiz zaman tam bir şifa oluyor. Vitaminimizi çorba ile depolarken aynı zamanda nefis tadı üzerinde eritilmiş tereyağı ve nanesiyle de tadı damağımızda kalıyor.

Yoğurtlu erişte çorbası
Yoğurtlu erişte çorbası

Lezzetli yemek tariflerinin yıldızı krep bohça kebabı

Gelelim ana yemeğimize.. Çorbayla midemizi yemeğe alıştırdıktan sonra nefis kokuları ile iyice iştah açan krep bohça kebabı için kolları sıvıyoruz. Görüntüsüyle bile kendine hayran bırakan bu tadın lezzetini varın siz düşünün! Patlıcan, mantar ve tavuk etinin birleşerek beşamel sos, kaşar ve kreple bir araya gelmesinden sonra eminiz ki herkes bu lezzete büyülenecek. Bu kadar söz ettikten sonra hemen tarifimizi de sizinle paylaşıyoruz ki bu lezzet herkese ulaşsın.

Krep bohça kebabı
Krep bohça kebabı

Pratik tarifiyle sarımsaklı yoğurtlu roka!

Her mevsim severek tükettiğimiz ve faydası saymakla bitmeyen rokayı bugün yaz aylarına uyarlayarak buz gibi sarımsaklı yoğurtla harmanladık. Yemeklerin yanında kurtarıcı isterseniz ara öğün olarak tek başına da tüketebileceğiniz hazırlanması ise sadece 10 dakika süren bu lezzetin tüm püf noktalarına linkteki tarifimizden ulaşabilirsiniz.

Sarımsaklı yoğurtlu roka
Sarımsaklı yoğurtlu roka

Kaşık kaşık şaşırtan mutluluk kahveli çikolatalı mousse!

Oruçlu olduğumuz bu güzel ayda gün boyu besin alamadığımız için kan şekerimizde de düşüşler olabilir tabi. Bunun için iftar sofralarında yemekten sonra mutlaka hafif tatlılara yer vermeliyiz. Hem pratik hem lezzetli hem de sunumu güzel bir tarifle karşınızdayız şimdi. Çok fazla vaktinizi almadan soğuk soğuk tüketebileceğiniz kahveli çikolatalı mousse tarifinin tüm detaylarına va püf noktalarına hemen linkimizden ulaşabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun efendim!

Kahveli çikolatalı mousse
Kahveli çikolatalı mousse