Bayramın son günü 23 Nisan: Çocuklarla yapabileceğiniz harika tarifler!

Çocuklar için yemekler
Çocuklar için yemekler

Lokmacığınız 23 Nisan'da çocuklar için hazırlayabileceğiniz harika tarifleri sizler için derledi. 23 Nisan ve Ramazan Bayramı'nın son günü aynı güne denk geldi iki mutlu gün birlikte oldu! Çocuklar için yapabileceğiniz doyurucu ve onları mutlu edecek tarifler neler? Gelin bakalım!

Mini pizza

Mini minilere mini mini pizzalar! Üzerine en sevdiğiniz malzemeleri ekleyebileceğiniz, öğle yemeklerinin doyurucusu mini pizza tarifimiz sitemizde sizlerle. Deneyeceklere afiyet olsun!

Nohut unundan mücver

Sağlıklı tarifler söz konusu olduğunda Lokmacığınızın tariflerinin ne kadar lezzeti olduğunu artık biliyorsunuz. Nohut unundan mücver tarifimiz de hem sağlıklı mı sağlıklı hem de lezzetli.

Tavuklu sandviç

Çocukların tavuğa bayıldığını bildiğimiz için bu tarifin de tam onlara göre olduğunu söyleyebiliriz. İçerisine eklediğimiz patatesle doyuruculuğunu artırabileceğiniz ve şipşak hazırlanan bu sandviçi mutlaka deneyin.

Yufka gözleme

İster peynirli isterseniz de patatesli yapın ancak bu tarif gerçekten 5 dakikada hazırlayabileceğiniz, doyuruculuğu yüksek ve enerji veren harika bir tarif. Çocukların da çok seveceklerine hiç şüphemiz yok!

Hindi fümeli sandviç

Et yemeyi sevmeyen çocuklara hindi füme harika bir protein kaynağı! Biz içerisine farklı farklı birçok malzeme ekledik ancak siz çocukların sevdiği şeylerle süsleyebilirsiniz.

Soğuk simit sandviç

Simidi hangi çocuk sevmez! Biz sevmeyen bir çocuk olduğuna inanmıyoruz! İçerisine doyurucu ve besleyici birçok şey ekledik ancak siz zevkinize göre çıkartıp başka eklemeler yapabilirsiniz. Afiyet olsun!

Yulaflı barlar

İçerisinde yararlı birçok mineral bulunan ve lifli yapısı ile doyurucu olan yulaf bu kez çocukların da seveceği bir tarifle sizinle. İçerisine biraz bitter çikolata da eklerseniz tam bir enerji bombasına dönüşecektir bizden söylemesi!

Ekmek üstü ton balığı

Sizin için belki bir ara öğün ancak çocuklar için öğlenleri güzel bir ana öğün olacak ekmek üstü ton balığı tarifimizi denemeyen kalmasın! Tarif bizden yapması sizden.

Simit arası çilekli labne

Bütün çocuklar çilek sever! Labne peyniri ile çileğin birleşiminden oluşan bu karışımı simitlerin arasına sürün işte çocuklar için harika bir öğlen menüsü. Tabii yanına salatalık ve domates koymayı da unutmayın.