Birbirinden nefis portakallı tarifler

portakallı tarifler
portakallı tarifler

Havalar soğudu, mevsim kışa döndü. En sevilen kış sebze, meyveleri tezgahları süslemeye başladı. Hal böyle olunca da bizlere kış mevsiminin en sevilen sebze meyvelerini mercek altına alıp birbirinden nefis tarifler vermesi kaldı. Her kış yakamızı bırakmayan grip ve soğuk algınlığına bir de pandemi koşulları eklenince bağışıklığımızı güçlü tutmanın son derece önemli olduğu şu günlerde bolca C vitamini içeren portakallı tariflerde sofraların baş tacı oluverdi.

Her kış sofralarımızdan eksik olmayan, bağışıklık sistemimizi güçlendiren; hastalıklarla olan savaşımızda en büyük yardımcılarımızdan biri olan portakal bu kış sofralarınıza başka bir solukla uğrasın diye Lokmacığınız sizler için kolları sıvadı. Ve birbirinden nefis portakallı tarifler ile ezberleri bozmaya geldi!

Marketin, pazarın yolunu tutup portakallarını alan herkes buraya! Portakal ile ne yapılır? Sorusunun cevabının en leziz versiyonu ve portakallı tatlı tarifleri, portakallı sos tarifleri, portakallı tavuk tarifi gibi aklınıza gelebilecek tüm portakallı tarifler için doğru adrestesiniz...

Portakallı tart tarifi

Önce görünümüyle hemen ardından lezzetiyle sizleri büyüleyecek bir tart tarifine ne dersiniz? Özel günlerinizde davet sofralarınıza çok yakışacak, kendinizi şımartmak istediğinizde ilk baktığınız tarif olacak portakallı tart tarifi ile portakalın en leziz hali için sizleri şöyle alalım...

Portakallı ay çöreği nasıl yapılır?

Kült lezzetler söz konusu olduğu vakit akla ilk düşenlerden biridir: Ay çöreği. Çocukluk anılarımızın en lezzetlisi, bir zamanlar pastane kuyruklarının sebebi, beş çaylarının olmazı olmazı olan ay çöreğini bir de portakallı versiyonuyla kendi mutfaklarınızda denemeye ne dersiniz? Maziye ufak bir lezzet yolculuğu için mutfakların yolunu tutma vakti!

Portakal soslu bisküvili kaşık tatlısı tarifi

'Pratik tatlı tarifleri dendi mi akan sular durur Lokmacığım!' diyen herkes buraya. Yapımı oldukça basit bisküvili bir tatlı tarifinde portakalın işleri ne denli değiştirdiğine sizler bile şaşıracaksınız...

Portakallı çikolatalı cheesecake tarifi

Cheesecake dendiği vakit tüm kalori hesaplarını rafa kaldıran yalnızca bizler olamayız değil mi? Hele ki o cheesecake tarifi çikolatalı ve portakallı oldu mu alınan her kaloriye değer mi değer diyenlerle beraber mutfakların yolunu tutma vakti!

Portakallı çikolatalı mousse nasıl yapılır?

Portakal ve çikolatanın birbirine ne denli yakıştığı konusunda birçok insanla hemfikir olduğumuza eminiz. Portakalın mayhoşumsu lezzetiyle, çikolatanın enfes tadı bir ara geldiğinde ortaya çıkan bu lezzet şöleni her kaşıkta ayrı bir keyfe dönüşecek!

Portakal ve fıstıklı biscotti tarifi

Portakalları kapan herkes buraya! Bu kez kolları İtalyan biscotti için sıvıyoruz. Farklı lezzetleri deneyimlemenin hazzını oldukça seven herkesin bayılacağı bu tarifimizi denemeyi unutmayın!

Tarçınlı portakallı irmik tatlısı nasıl yapılır?

Helva tarifleri dendi mi ilk uğramanız gereken adreslerden biridir Lokma. Son derece lezzetli helva tariflerinin uzmanıdır... İster un helvası olsun, ister irmik helvası olsun mutlaka Lokmacığımın elinden olsun diyen herkes buraya! Tarçınlı portakallı irmik tatlısı tarifi ile helvaya yeni bir yorum vakti.