Burdur şişten dondurmaya kadar geniş seçenekleri barındıran 6 adres

Burdur
Burdur

Ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olan Burdur hem tarihi hemde doğal güzellikleri ile sizi kendisine hayran bırakacaktır.Dört mevsim rotanıza ekleyerek güzel bir gezi planıhazırlayabilirsiniz. İşte gidebileceğiniz 6 güzel mekan.

Antik kentleri, bozulmamış doğal dokusu ile keyifli vakit geçirerek şehri köşe bucak dolaşabilirsiniz. Son yıllarda bir çok yerli ve yabancı turistin akın ettiği Salda Gölü, İnsuyu Mağarası gibi doğal güzelliklerinin yanında gelin biz de sizlere bu şehir nerede ne yenir kısaca açıklayalım!

Gölbaşı Restoran

Harika bir manzara karşısında gezimize ilk olarak kahvaltı mekanı ile başlıyoruz. Barajın yanında, şehirden uzak ve sakin bir mekan için bolca enerji toplayıp geziye hazır hale gelebilirsiniz.

tripadsivor
tripadsivor

Ağaçların arasında ahşap masalarda serpme kahvaltısında ki her ürün çok lezzeti ve tazedir. Güler yüzlü ve ilgili çalışanları ile yemekten sonra güzel bir kahve eşliğinde doğa ile iç içe vakit geçirebilirsiniz.

Adres: Karacaören 2. Baraji Yeni Antalya Isparta Karayolu 60. Km. Bucak, Kargı Köyü, Burdur

Şişci Hasan

Burdur’un meşhur şişinden tatmak isterseniz sizi direkt sanayinin içindeki bu salaş mekana davet ediyoruz. Temiz ve güler yüzlü çalışanları ile oradan memnun ayrılmanız için ellerinden geleni yapıyorlar. Sade ve unutulmuş tatları size hatırlatarak uygun fiyatlı bir hizmet sunuyor. Kaliteden ödün vermeden her geçen gün lezzetini arttıran bir işletme.

rehber.vedatmilor.com
rehber.vedatmilor.com

Çeşit çeşit sebzeler ile harmanlanmış ve bir porsiyonla bile çok güzel doyuran şişler taze pidelerle servis ediliyor. Arkasından mutlaka kaymaklı kadayıf yemenizi öneririz. Tadı damağınızda kalan bir lezzet arıyorsanız adres işte burası. : )

Adres: Mehmet Kaya caddesi No: 24 15040 Kışla Osb/Burdur

Kahyaoğlu Pide ve Kebap Salonu

Ailenizle birlikte gönül rahatlığı ile gidip güzel lezzetler deneyebileceğiniz bir restorandır. Gerçekten başarılı tatlar usta ellerden çıkmıştır. Özellikle meşhur Burdur Şişi’ni deneyebilirsiniz.

obilet.com
obilet.com

Farklı tatlar arıyorsanız pide seçeneklerinden de deneyebilirsiniz. Fiyatlar tatlara göre çok uygun, salata çeşitleri ile de hem göz doyuruyor hem de karın doyuruyor. Yemek sonrası kaymaklı kadayıf yiyerek lezzeti taçlandırabilirsiniz.

Toros Et Lokantası

Buradaki en sıcak ve samimi lezzet duraklarından biridir. Yöresel Burdur yemekleri, et yemekleri ve pide ile bir çok çeşit mevcuttur. Bol oturacak yerleri mevcut, kalabalık gruplarla gidip çok rahat ağırlanabilirsiniz.

mekan360.com
mekan360.com

Hızlı ve güler yüzlü çalışanlar ile bol porsiyonlar sizin oradan çok derece mutlu ve memnun ayrılmanızı sağlayacaktır.

Adres: Konak Mahallesi Oğuz sokak No:9 Merkez Burdur


Bolu Dağı Mangalevi

Bu restoranda çok fazla ürün çeşidi bulabileceğinizi garanti ediyoruz. Taze ve ağızda lokum gibi dağılan etlere ulaşmanız mümkünüdür. Burdur Şiş’e alternatif arayanlar için çok uygun bir mekan.

twitter
twitter

Fiyatlar çok uygun olmasına rağmen beklenmeyecek kadar güzel bir performans sergileniyor. Kurumsal çalışma yapısı, güler yüz, hızlı hizmet ile mekana tam puan veriyoruz. Hijyen konusunda da bizden tam not almış durumda. Ulaşım olarak merkezde gayet kolay olan bu mangalevine mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Konak Mahallesi, Adliye Caddesi No:13, Burdur

Kayımoğlu Dondurma & Ceviz Ezmesi

Burdur’un en meşhur dondurmacısı diyebiliriz burası için. Gidip gönül rahatlığı ile üç kuşaktır devam eden bu aile işletmesinde dondurma yiyebilirsiniz.

kivitadinda.com
kivitadinda.com

Buradaki tüm dondurmalar el yapımı ve organiktir. Diğer dondurmacılardan çok daha fazla çeşit bulabilirsiniz. Bir kere gidenin mutlaka tekrar gittiği bir yer. Haşhaşlı ve dere otlu dondurma çeşidi bunlardan sadece iki tanesi. İsterseniz kilo ile satın alarak bu güzel lezzeti hem sevdiklerinize hediye edebilir hem de keyfini evde sürebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Adres: Konak Mahallesi, Göksavaş Sokak No:7 Burdur