Çalışanlar için iftara çabucak hazırlanabilecek 10 tarif

iftara kolay yemekler
iftara kolay yemekler

Hayat koşturmacasından artık elimiz hep hazır yemeklere gidiyor ancak günlük beslenme düzenimiz için bu hiç de sağlıklı bir çözüm değil! İşte Lokmacığınızdan hem nispeten sağlıklı hem de 20 dakikadan çok daha az bir sürede hazırlayıp afiyetle yiyebileceğiniz 10 tarif! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun diyoruz ve tariflerimize geçiyoruz!

İÇİNDEKİLER

Kabak spagetti

Hem sadece 100 kalori hem de içine ister tavuk ekleyin ister et isterseniz de sade tüketin çok doyurucu kabak spagetti hızlı günlerinizin dostu olmaya aday! Şimdiden afiyet olsun.

Patlıcan sote

Patlıcanın en pratik ve güzel hallerinden biri olan patlıcan sote yalnızca 15 dakikada hazırlayabileceğiniz çok pratik bir tarif. Biz içine dereotu, taze soğan ve kapya biber ekleyip renklendirdik. Sizler de sevdiğiniz sebzelerle renklendirebilirsiniz.

Ramazan pidesinden neşeli pizza

"Lokma ile israfa son!" diyoruz ve zaman sıkıntısı olanlar için sadece 10 dakikada hazır olabilecek bir tarif veriyoruz. Ramazan'da pideden, normal zamanlarda da ekmekten yapabileceğiniz pizza tarifimiz sitemizde sizlerle!

Peynirli batırmalık

Evden kahvaltı yapmadan çıkan üzgün takipçilerimizin dostu olacak bir tarifle geldik! Peynirli batırmalık tam bir kurtarıcı. Sabahları evden çıkmadan ekmeğinizin üzerine biraz sürebilir ve kahvaltısız sabahlara "elveda" diyebilirsiniz!

Ciğer dürüm

Yaklaşık 10 dakikada tamamen hazır olacak bir tarif! Hızlı pişen ciğer ile muhteşem bir akşam yemeği hazırlamak artık çok kolay. Hem sağlıklı hem de doyucucu ciğer dürüm tarifimiz için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Otlu gözleme

Kıymalısından patateslisine, peynirlisinden ıspanaklısına her halini çok sevdiğimiz gözlemeyi bu kez sevdiğimiz otlarla hazırladık. Hızlı bir şekilde hazırlayıp yiyebileceğiniz otlu gözleme için mutfakların yolu tutulsun!

Garam masala soslu tavuk

Hint mutfağına meraklı takipçilerimiz için Lokma'dan harika bir tarif daha! Bu mutfağa alışık olmayanlara da gönül rahatlığı ile önerdiğimiz hızlı mı hızlı lezzetli mi lezzetli garam masala soslu tavuk tarifimizi denemeyen kalmasın!

Ispanaklı mantarlı krep

Krep severler buraya! Yapıp yanınıza alıp iş yerine götürebileceğiniz, akşam yemekleri için yapabileceğiniz, isterseniz içine tavuk ekleyebileceğiniz ıspanaklı mantarlı krep tarifimizi mutlaka denemenizi öneriyoruz!

Reyhanlı bonfile salata

Çok doyurucu bir akşam yemeği ile geldik. "Etsiz yaşayamıyorum Lokmacım!" diyenleri de düşündük ve bonfile ile çok yakışan bir salata ile harika bir tarif ortaya çıkardık. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun!

Muzlu paylar

Tatlı krizlerinizin pratik kurtarıcısı yine Lokma'dan! Milföy hamuru ile 15 dakikada hazır olabilecek hem de sıcak sıcak tüketebileceğiniz harika muzlu pay tarifimiz sitemizde sizi bekliyor!