Közlenmiş Domates Çorbası
1 SAAT 5 DAKİKA

Közlenmiş Domates Çorbası

Közlenmiş bütün sebzelerin tadı ayrı bir güzel olurken, közlenmiş domatesin yeri çok ayrı bizim için. Severek tükettiğimiz domates çorbasının közlenmiş hali ayrı bir lezzetli, diğer çorbaları unutturacak cinsten. Yapımı çok kolay olan közlenmiş domates çorbası yemek öncesi size mükemmel bir başlangıç olacak. Tadıyla sizleri kendine hayran bırakacak bu tarifimiz favoriniz olabilir.
Firikli Etli Kuru Acur ve Patlıcan Dolması
3 SAAT 35 DAKİKA

Firikli Etli Kuru Acur ve Patlıcan Dolması

Firik, günümüzde kullandığımız bulgurun atası olarak topraklarımızda aslında hep olan ama kıymeti yeni anlaşılan bir buğday türüdür. O güzelim lezzeti ve kendine has kokusuyla, içinde olduğu her yemeği şölene dönüştüren firik bulguru ile dolma yaptık bu kez. Kuru acur ve kuru patlıcan tercih ettik bu tarifte ama siz taze sebzeler veya asma yaprağı da kullanabilirsiniz.
Eklendi
Tavuk Sote
35 DAKİKA

Tavuk Sote

En iyisinin öğrenci evlerinde yapıldığı tavuk sote tarifimiz için sizleri şöyle alalım! Yemek yapmaya vaktimiz olmadığı günlerde, yorgun olduğumuzda, çok acıktığımızda... Kısacası her anımızın kurtarıcısı olarak asla şaşmayan lezzetiyle tavuk sote tüm zamanların yıldızı olabilir mi dersiniz?
Eklendi
Sakızlı Güllaç OYNAT 00:50
20 DAKİKA

Sakızlı Güllaç

Sunumu ve görüntüsü ile iftar sofralarına çok yakışacak, hafif ve bir o kadar lezzetli güllaç tarifi Lokma’da. Sütlü tatlı deyince aklımıza ilk gelenlerden güllacın bu hali sevdiklerinize en güzel ikram olacak. En pratik ve en kolay yapılışı ile sizlere sunduğumuz sakızlı güllaç tarifini aşağıdaki adımları uygulayarak 10 dakika içerisinde hazır hale getirebilirsiniz. Afiyetler olsun.
Eklendi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki amaçlar ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

Anasayfa Mutfağa Giriş Ara Tarif Defteri Alış Listesi
GZT Haberin ve Bilginin Sosyal Medyası