Sarımsaklı Fellah Köfte
1 SAAT 25 DAKİKA

Sarımsaklı Fellah Köfte

Yörelere göre birçok farklı şekilde yapılan fellah köfte kuşkusuz bulgurun en lezzetli hali diyebiliriz. Mersin usulüyle sarımsak eşliğinde hazırlanan fellah köfte sofralarınızı şenlendirecek, tadına bakan herkesin beğenisini kazanacak. Sarımsaklı fellah köfte nasıl yapılır? Bu yöresel lezzetin hazırlık aşamaları, besin ve kalori değerleri, yapılış süresi bütün püf noktalarıyla Lokma’da!
Kremalı Kıbrıs Tatlısı
1 SAAT 15 DAKİKA

Kremalı Kıbrıs Tatlısı

Sütlü mü şerbetli mi kararsızlığına son verecek enfes bir tatlı sizlerle. Üzerindeki ipeksi kreması, Hindistan cevizinin aromatik büyüsüyle kremalı Kıbrıs tatlısı, sizi de sevdiklerinizi de etkilemeye hazır! Cevizli keki, kıvamında şerbeti ve hafif muhallebisiyle gönülleri fetheden Kıbrıs Tatlısı, misafirleriniz tarafından bol beğeni alacak. Kremalı Kıbrıs tatlısı nasıl yapılır? Bütün püf noktaları ve detaylarıyla Lokma’da!
Eklendi
Köfte Çanağı
40 DAKİKA

Köfte Çanağı

Köfte oldukça çeşitliliği olan ama her tarifte kendine hayran bırakan bir tattır. Yeri gelir patates kızartmasının yanında, yeri gelir mangal başında, yeri gelir ekmek arası yeriz ama mutlaka yeriz... Peki çanağı nıköfteden yaptığımız çanak köfteyi yer miyiz? 'Hem de bayıla bayıla yeriz' diyenler için köfte çanağı tarifimizle sizlerleyiz. Ana yemeğinizi davet sofrasına dönüştürecek bu köfte tarifi ile birlikte kendinizi ödüllendirmeye ne dersiniz?
Eklendi
Fırında Kıymalı Kabak Sandal
50 DAKİKA

Fırında Kıymalı Kabak Sandal

Kabağı sevmeyenlere özellikle tavsiye ettiğimiz fırında kıymalı kabak sandal yemeği nasıl yapılır? Lokmacığınızdan kabakla yapılacak harika bir ana yemek tarifi! Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Eklendi

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunundaki amaçlar ile sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.

Anasayfa Mutfağa Giriş Ara Tarif Defteri Alış Listesi
GZT Haberin ve Bilginin Sosyal Medyası