2018 Dünya Kupası Absürd En’leri

Büşra Mercan
Büşra Mercan

Dünya Kupası'nın enlerini biraz farklı açıdan derledik...

Klasik Dünya kupası tespitlerinden sıkılmadınız mı? En çok gol atan futbolcu, en çok asist yapan futbolcu, en çok kart gören takım vs. Biraz farklı açıdan 2018 Dünya Kupası’nı ele alıp enlerimiz belirledik.

1-En Uzun Süre Yatan Futbolcu: Neymar
Elde edilen verilere göre toplamda 3412 kilometre yuvarlanan Neymar turnuva boyunca en çok yerde yatan futbolcu Oscar’ını kimseye kaptırmadı.
1-En Uzun Süre Yatan Futbolcu: Neymar Elde edilen verilere göre toplamda 3412 kilometre yuvarlanan Neymar turnuva boyunca en çok yerde yatan futbolcu Oscar’ını kimseye kaptırmadı.
2-En Sümüklü: Joachim Löw
Sürekli burnunu karıştırarak gündeme gelen Löw bu turnuvada da şaşırtmadı.
2-En Sümüklü: Joachim Löw Sürekli burnunu karıştırarak gündeme gelen Löw bu turnuvada da şaşırtmadı.
3-En Güzel Gol Sevinci: Antoine Griezmann
Sevgili Antoine çok fazla Fortnite oynamış olacak ki attığı her golden sonra bu dansı yaptı.
3-En Güzel Gol Sevinci: Antoine Griezmann Sevgili Antoine çok fazla Fortnite oynamış olacak ki attığı her golden sonra bu dansı yaptı.
4-En Baba Kuzusu Futbolcu: Kasper Schmeichel
Futbol tarihinin en efsane kalecilerinden olan Peter Schmeichel, Dünya Kupasında hem oğlunu hem ülkesini tribünde bulunarak yalnız bırakmadı. Hırvatistan maçının penaltılarında mükemmel kurtarışlar yapan Kasper, babasının da tribünde heyecan yaşanmasına neden oldu.
4-En Baba Kuzusu Futbolcu: Kasper Schmeichel Futbol tarihinin en efsane kalecilerinden olan Peter Schmeichel, Dünya Kupasında hem oğlunu hem ülkesini tribünde bulunarak yalnız bırakmadı. Hırvatistan maçının penaltılarında mükemmel kurtarışlar yapan Kasper, babasının da tribünde heyecan yaşanmasına neden oldu.
5-En Kendini Teknik Direktör Sanan Futbolcu: Messi
Bana da teknik direktörüm gelip “Aguero’yu alıyım mı? Ne diyosun?” diye sorsa ben de Messi gibi davranırım...
5-En Kendini Teknik Direktör Sanan Futbolcu: Messi Bana da teknik direktörüm gelip “Aguero’yu alıyım mı? Ne diyosun?” diye sorsa ben de Messi gibi davranırım...
6-Yedek Kulübesinde Çürüyen Futbolcu: Paulo Dybala
Hayaller: Juvenstus’un dünyaca ünlü genç yıldızı olduktan sonra Dünya Kupası’nda ülkeni temsil etmek. 
  
Hayatlar: Yedek kulübesinde oturmaktan sırtında kulunç oluşması.
6-Yedek Kulübesinde Çürüyen Futbolcu: Paulo Dybala Hayaller: Juvenstus’un dünyaca ünlü genç yıldızı olduktan sonra Dünya Kupası’nda ülkeni temsil etmek. Hayatlar: Yedek kulübesinde oturmaktan sırtında kulunç oluşması.
7-En Süslü Futbolcu: Neymar
Brezilyalı futbolcu, şüphesiz bu turnuvanın her yönüyle en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Spagettiye benzetilen saçları da dahil...
7-En Süslü Futbolcu: Neymar Brezilyalı futbolcu, şüphesiz bu turnuvanın her yönüyle en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Spagettiye benzetilen saçları da dahil...
8-En Heyecanlı: Maradona
Ülkesine olan düşkünlüğü ile bilinen yaşayan efsane Maradona Arjantin’i hiçbir maç yalnız bırakmadı. Tribündeki heyecanlı halleri kupaya damga vurdu.
8-En Heyecanlı: Maradona Ülkesine olan düşkünlüğü ile bilinen yaşayan efsane Maradona Arjantin’i hiçbir maç yalnız bırakmadı. Tribündeki heyecanlı halleri kupaya damga vurdu.
9-En Utangaç Futbolcu: N’Golo Kante
Toplu fotoğraflarda yer almaya utanan Kante, takım arkadaşı Steven N’Zonzi’nin zorlamasıyla bu pozu verdi...
9-En Utangaç Futbolcu: N’Golo Kante Toplu fotoğraflarda yer almaya utanan Kante, takım arkadaşı Steven N’Zonzi’nin zorlamasıyla bu pozu verdi...
10-En Rüküş Forma: Nijerya
Milli takım forması nasıl olmamalı örneği verilmiş...
10-En Rüküş Forma: Nijerya Milli takım forması nasıl olmamalı örneği verilmiş...
11-Tatili En Çok Hak Eden futbolcu: Lucas Modric
Modric olmasaydı Hırvatistan finale çıkamazdı biliyorsunuz.
11-Tatili En Çok Hak Eden futbolcu: Lucas Modric Modric olmasaydı Hırvatistan finale çıkamazdı biliyorsunuz.
12-En İyi Moda Stiline Sahip Teknik Direktör: Senegal teknik direktörü Aliou Cissé
Senegal’in 42 yaşındaki Teknik Direktörü Aliou Cissé, jilet gibi takım elbiseleri ve birbirinden şekil gözlükleriyle bizden tarzını en çok konuşturan teknik direktör unvanını aldı.
12-En İyi Moda Stiline Sahip Teknik Direktör: Senegal teknik direktörü Aliou Cissé Senegal’in 42 yaşındaki Teknik Direktörü Aliou Cissé, jilet gibi takım elbiseleri ve birbirinden şekil gözlükleriyle bizden tarzını en çok konuşturan teknik direktör unvanını aldı.