En tuhaf biçimde ölen 10 talihsiz kişi

Arşiv
Arşiv

Ölümün her türlüsü insanlar için üzüntü verici, şimdi göreceğiniz ölüm şekilleri diğerlerine göre çok farklı.

İşte o ilginç ölümler;

Garry Hoy

                                    
                                    Toronto'lu bir avukat olan Garry Hoy, ofis camlarının ne kadar sağlam olduğunu kanıtlamak için sürekli kendini cama doğru fırlatıyordu. Yine aynı gösteriyi yapması istendi. Bu kez kötü bitti. Hayır, cam kırılmadı. Sadece bir bütün halinde çerçevesinden koptu ve 24. kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
Garry Hoy Toronto'lu bir avukat olan Garry Hoy, ofis camlarının ne kadar sağlam olduğunu kanıtlamak için sürekli kendini cama doğru fırlatıyordu. Yine aynı gösteriyi yapması istendi. Bu kez kötü bitti. Hayır, cam kırılmadı. Sadece bir bütün halinde çerçevesinden koptu ve 24. kattan yere çakılarak hayatını kaybetti.
Allan J. Pinkerton

                                    
                                    Ünlü dedektif Allan J. Pinkerton, ıslak zeminde kaydı ve yere düştü. Hayır, kafasını yere çarpmadı. Dilini ısırdı. Bu ısırık kangrene dönüştü ve sonradan adamın ölümüne sebep oldu..
Allan J. Pinkerton Ünlü dedektif Allan J. Pinkerton, ıslak zeminde kaydı ve yere düştü. Hayır, kafasını yere çarpmadı. Dilini ısırdı. Bu ısırık kangrene dönüştü ve sonradan adamın ölümüne sebep oldu..
George Herbert

                                    
                                    Politikacı George Herbert'ün yüzünü bir sivrisinek ısırdı. Sonra traş olurken bu ısırığı kesti ve yarası Yılancık enfeksiyonu kaptı bu nedenle kısa bir süre sonra öldü..
George Herbert Politikacı George Herbert'ün yüzünü bir sivrisinek ısırdı. Sonra traş olurken bu ısırığı kesti ve yarası Yılancık enfeksiyonu kaptı bu nedenle kısa bir süre sonra öldü..
Mile Cărpenișan

                                    
                                    Rumen savaş muhabiri Mile Cărpenișan, içine girdiği onlarca savaşın ardından evine döndü. Vücudundaki bir iltihaplanmadan dolayı septik şoka girerek hayatını kaybetti.
Mile Cărpenișan Rumen savaş muhabiri Mile Cărpenișan, içine girdiği onlarca savaşın ardından evine döndü. Vücudundaki bir iltihaplanmadan dolayı septik şoka girerek hayatını kaybetti.
Balkondan düştü tedavi gördü ölmedi daha sonra;

                                    Victor, tedavi olduktan sonra arkadaşlarına olayın nasıl gerçekleştiğini canlı olarak gösterirken bir daha düşmüş, ve ölmüş..
Balkondan düştü tedavi gördü ölmedi daha sonra; Victor, tedavi olduktan sonra arkadaşlarına olayın nasıl gerçekleştiğini canlı olarak gösterirken bir daha düşmüş, ve ölmüş..
Harry Houdini

                                    
                                    İlüzyonist Harry Houdini, çok şiddetli bir yumruktan hiç etkilenmeyeceğini söylemiş ve bir gönüllüden kendisine istediği gibi vurmasını istemiş. Gönüllü olan, maalesef profesyonel bir boksör çıkınca hayatını kaybediyor..
Harry Houdini İlüzyonist Harry Houdini, çok şiddetli bir yumruktan hiç etkilenmeyeceğini söylemiş ve bir gönüllüden kendisine istediği gibi vurmasını istemiş. Gönüllü olan, maalesef profesyonel bir boksör çıkınca hayatını kaybediyor..
Bobby Leach

                                    
                                    Bobby Leach, Niagara şelalesinden bir silindir içinde atlayış yapan ilk insandı. Fakat sonradan bir portakal kabuğuna bastı ve kayıp düşerek öldü..
Bobby Leach Bobby Leach, Niagara şelalesinden bir silindir içinde atlayış yapan ilk insandı. Fakat sonradan bir portakal kabuğuna bastı ve kayıp düşerek öldü..
Jimi Heselden

                                    
                                    Jimi Heselden, 2010 yılında kendine bir Segway satın aldı. Segway'in hiç devrilmediğini kanıtlamak istiyordu. Bir gün uçurumun kenarında devrilip devrilmeyeceğini denerken düşerek hayatını kaybetti.
Jimi Heselden Jimi Heselden, 2010 yılında kendine bir Segway satın aldı. Segway'in hiç devrilmediğini kanıtlamak istiyordu. Bir gün uçurumun kenarında devrilip devrilmeyeceğini denerken düşerek hayatını kaybetti.
Steve Irwin

                                    
                                    Hayatını tehlikeli timsahlarla oyuncak gibi oynayarak geçirmiş Steve Irwin'in ölümü, bir çekim esnasında dev bir vatozu suyun dibinde gözlemlemek isteyince, vatoz tarafından saldırıya uğradı ve göğsüne aldığı yaradan dolayı hayatını kaybetti.
Steve Irwin Hayatını tehlikeli timsahlarla oyuncak gibi oynayarak geçirmiş Steve Irwin'in ölümü, bir çekim esnasında dev bir vatozu suyun dibinde gözlemlemek isteyince, vatoz tarafından saldırıya uğradı ve göğsüne aldığı yaradan dolayı hayatını kaybetti.
David Carradine

                                    
                                    Kill Bill'den tanıdığımız David Carradine, 2009'da bir otel odasında asılı olarak ölü bulundu. İlk başta herkes bunu bir intihar olarak değerlendirse de, sonradan alanında uzman kişilerce yapılan incelemeler ve otopsi sonuçları gösterdi ki, olay bir kazaydı. Carradine, erotik asfiksi yaparken ölmüştü.
David Carradine Kill Bill'den tanıdığımız David Carradine, 2009'da bir otel odasında asılı olarak ölü bulundu. İlk başta herkes bunu bir intihar olarak değerlendirse de, sonradan alanında uzman kişilerce yapılan incelemeler ve otopsi sonuçları gösterdi ki, olay bir kazaydı. Carradine, erotik asfiksi yaparken ölmüştü.