Gülmekten kıran acemi asker-komutan muhabbetleri

Acemi asker Muhabbetleri
Acemi asker Muhabbetleri

Asker ocağı bir insanın hayatı boyunca girebileceği en garip topluluklardan birisi. Hal böyle olunca da acemi asker olunan dönemlerde epey komik diyaloglar ortaya çıkabiliyor.

İşte gülmekten kıran asker diyalogları:

Efendim?

                                    
                                    
                                    -Evladım seni buraya kim gönderdi?+İdris bey efendim-İdris bey denmez oğlum, İdris yüzbaşım diyeceksin. Bana da efendim deme!+Peki abi.
Efendim? -Evladım seni buraya kim gönderdi?+İdris bey efendim-İdris bey denmez oğlum, İdris yüzbaşım diyeceksin. Bana da efendim deme!+Peki abi.
Silah dağıtımı

                                    
                                    
                                    Silah ve kasatura dağıtımı sırasında saf olan elemanın kasaturası saklanır vee...Kemal: Gomutanım kılıncımı çalmışlar!Askerler: ZuhahahhaUzman Çavuş: Gülmeyin lan! Kim aldı senin kılıncını?Kemal: Bilmiyom Gomutanım.Uzman Çavuş: Verin lan adamın kılıncını!
Silah dağıtımı Silah ve kasatura dağıtımı sırasında saf olan elemanın kasaturası saklanır vee...Kemal: Gomutanım kılıncımı çalmışlar!Askerler: ZuhahahhaUzman Çavuş: Gülmeyin lan! Kim aldı senin kılıncını?Kemal: Bilmiyom Gomutanım.Uzman Çavuş: Verin lan adamın kılıncını!
Kantin muhabbeti

                                    
                                    
                                    1. Asker: Lan bi ton laf yedik! Yok nefte nerde yok bilmem ne! Başlarım lan böyle askerliğe...2. Asker: Olum baara çağra gonuşma komutan duyarsa görürsünKomutan: (1. Asker'in omzuna dokunarak) Arkadaşın çok doğru söylüyor.
Kantin muhabbeti 1. Asker: Lan bi ton laf yedik! Yok nefte nerde yok bilmem ne! Başlarım lan böyle askerliğe...2. Asker: Olum baara çağra gonuşma komutan duyarsa görürsünKomutan: (1. Asker'in omzuna dokunarak) Arkadaşın çok doğru söylüyor.
Künye ver!

                                    
                                    -Asker! Kimsin sen?+Adım Selami komutanım!-Künye ver!+Buyrun (künyesini uzatır)
Künye ver! -Asker! Kimsin sen?+Adım Selami komutanım!-Künye ver!+Buyrun (künyesini uzatır)
Aranızda elektrik mühendisi var mı?

                                    
                                    
                                    Üsteğmen: İçinizde elektrik mühendisi varsa bir adım öne çıksın!Ksd Acemi Asker: Emredin komutanım!Üsteğmen: Bundan sonra koğuşun ışıklarını açıp kapatmak senin görevin!90 Ksd Acemi Asker: Puhahahaha
Aranızda elektrik mühendisi var mı? Üsteğmen: İçinizde elektrik mühendisi varsa bir adım öne çıksın!Ksd Acemi Asker: Emredin komutanım!Üsteğmen: Bundan sonra koğuşun ışıklarını açıp kapatmak senin görevin!90 Ksd Acemi Asker: Puhahahaha
Zafer Yarbay?

                                    
                                    
                                    Telefon çalar:Acemi Asker: Alo?Zafer Yarbay: Yarbay ZaferAcemi Asker: Burada değil...Zafer Yarbay: Oğlum o benim!Acemi Asker: Şey pardon, emredin komutanım...
Zafer Yarbay? Telefon çalar:Acemi Asker: Alo?Zafer Yarbay: Yarbay ZaferAcemi Asker: Burada değil...Zafer Yarbay: Oğlum o benim!Acemi Asker: Şey pardon, emredin komutanım...