Komediyi aksiyonla birleştiren yönetmen: Todd Phillips

​​​Komedi filmlerine yeni bir soluk getiren, aksiyon ve komediyi birleştirerek dünyada büyük beğeni kazanan ünlü yönetmen Todd Phillips'in en çok beğenilen filmlerini sizler için derledik...
​​​Komedi filmlerine yeni bir soluk getiren, aksiyon ve komediyi birleştirerek dünyada büyük beğeni kazanan ünlü yönetmen Todd Phillips'in en çok beğenilen filmlerini sizler için derledik...

Komedi filmlerine yeni bir soluk getiren, aksiyon ve komediyi birleştirerek dünyada büyük beğeni kazanan ünlü yönetmen Todd Phillips'in en çok beğenilen filmlerini sizler için derledik...

Kariyerine Road Trip efsanesiyle başlayıp, daha sonra Hangover gibi efsane bir üçlemeye imza atan yönetmen Todd Phillips’in en iyi beş filmini sizin için derledik.

1.Old School (2003)

                                    
                                    Hayatınız sıkıcı, çekilmez bir seyir izlemeye başladığında, eski günlere dönmek istediğiniz oldu mu hiç? Peki okul günlerine geri dönmek ister misiniz? Merak etmeyin sıkıcı dersler ve hocalar yok. Derslerin olmadığı bir okul dönemi düşleyin... Geyik Muhabbeti (Road Trip) yönetmeni, bu  filminde geyikçilerin on yıl sonraki durumlarına odaklanıyor. Şatafatlı bir okul dönemi geçiren, yaşı otuzlarında üç kafadar, eski günlerdeki tat ve dokuyu yeniden yakalamak isterler. Derslerden bağımsız, yani çekirdeksiz bir okul dönemi yaratıp kendilerini oraya kilitlemek en büyük hayalleridir.
1.Old School (2003) Hayatınız sıkıcı, çekilmez bir seyir izlemeye başladığında, eski günlere dönmek istediğiniz oldu mu hiç? Peki okul günlerine geri dönmek ister misiniz? Merak etmeyin sıkıcı dersler ve hocalar yok. Derslerin olmadığı bir okul dönemi düşleyin... Geyik Muhabbeti (Road Trip) yönetmeni, bu filminde geyikçilerin on yıl sonraki durumlarına odaklanıyor. Şatafatlı bir okul dönemi geçiren, yaşı otuzlarında üç kafadar, eski günlerdeki tat ve dokuyu yeniden yakalamak isterler. Derslerden bağımsız, yani çekirdeksiz bir okul dönemi yaratıp kendilerini oraya kilitlemek en büyük hayalleridir.
2.Starsky & Hutch (2004)

                                    
                                    Müthiş ikili Ben Stiller ve Owen Wilson, ilk büyük görevlerinde birlikte çalışmak zorunda kalan iki polis rolünde ekranlara bomba gibi düşüyor! Sokakların kurnaz fakat prensipli adamı Huggy Bear'ın da yardımıyla, Starsky ve Hutch, tespit edilemez yasadışı toz imal eden bir uyuşturucu satıcısının peşinde sıcak takibe başlarlar.
2.Starsky & Hutch (2004) Müthiş ikili Ben Stiller ve Owen Wilson, ilk büyük görevlerinde birlikte çalışmak zorunda kalan iki polis rolünde ekranlara bomba gibi düşüyor! Sokakların kurnaz fakat prensipli adamı Huggy Bear'ın da yardımıyla, Starsky ve Hutch, tespit edilemez yasadışı toz imal eden bir uyuşturucu satıcısının peşinde sıcak takibe başlarlar.
3.The Hangover (2009)

                                    
                                    Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. 

 

 Bir gece öncesine dair hiç birşey hatırlamayan üç arkadaş ip uçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.
3.The Hangover (2009) Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiç birşey hatırlamayan üç arkadaş ip uçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.
4.Due Date (2010)

                                    
                                    Peter Highman, beş gün sonra karısı doğum yapacak ve ilk çocuklarını dünyaya getirecek bir baba adayıdır. Peter Atlanta'dan doğuma yetişmek ve karısının yanında olmak için uçağını yakalamaya çalışırken, birden tüm programı alt üst olur. Sonunda, kendisini Ethan Tremblay'in arabasında bulur. Zamanında doğuma yetişebilmek için tüm ülkeyi bir uçtan diğerine bu yeni yol arkadaşı ile aşmak durumundadır. Ethan ve köpeği ile yolculukları, birkaç arabanın hurdaya döndüğü, birçok arkadaşlığın bozulduğu ve Peter'ın sinirlerinin iyice gerildiği bir maceraya dönüşür.
4.Due Date (2010) Peter Highman, beş gün sonra karısı doğum yapacak ve ilk çocuklarını dünyaya getirecek bir baba adayıdır. Peter Atlanta'dan doğuma yetişmek ve karısının yanında olmak için uçağını yakalamaya çalışırken, birden tüm programı alt üst olur. Sonunda, kendisini Ethan Tremblay'in arabasında bulur. Zamanında doğuma yetişebilmek için tüm ülkeyi bir uçtan diğerine bu yeni yol arkadaşı ile aşmak durumundadır. Ethan ve köpeği ile yolculukları, birkaç arabanın hurdaya döndüğü, birçok arkadaşlığın bozulduğu ve Peter'ın sinirlerinin iyice gerildiği bir maceraya dönüşür.
5.War Dogs (2016)

                                    
                                    Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.
5.War Dogs (2016) Miami'de yaşayan ve Irak Savaşı süresince küçük işletmelerin ABD Ordusu'nun sözleşmelerine dahil olmasını sağlayan anlaşmadan faydalanan iki genç arkadaş, bu az bilinen hükümet girişimini suistimal etmekte ve giderek daha zengin olmaktadır. Ancak ikili Afgan Ordusu'yla 300 milyon dolarlık bir anlaşmaya girdiklerinde başlarının dertte olduğunu anlarlar. Çünkü çalıştıkları kişiler oldukça şüpheli şahıslardır ve altlarında Amerikan hükümeti vardır.