Bir golf topu nelere kadir: 'Sony çalışanının özrü'

Sony çalışanının 'özgün' özür jesti.

Son günlerin en 'gülümsetici' gelişmesi Sony cephesinden geldi. İsmi saklı tutulan bir Sony çalışanı, katıldığı golf etkinliği kapsamında yanlışlık eseri yaraladığı kadını hediyelere boğdu. Bu jest, sosyal medyada da yoğun biçimde konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Hawaii'de düzenlenen Sony Open Golf Turnuvası kapsamında, oldukça şaşırtıcı bir olay gerçekleşti. SshakasandchakrasSshakasandchakras adındaki Reddit kullanıcısı bir kadın, hastanede tedavi sürecinden bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafına, 'Lütfen topa vurduktan sonra değil, önce fore deyin' notu iliştiren kadın, bir anda paylaşımlara boğulmaya başladı.

Reddit kullanıcısı kadının alnında oldukça büyük bir yara oluşmuş.
Reddit kullanıcısı kadının alnında oldukça büyük bir yara oluşmuş.

'Fore' deyiminin golfçüler arasında yaygın biçimde kullanıldığını ve insanların toptan kaçmalarını sağlamak ve kendilerini zararlı durumlardan korumak amacıyla tercih edildiğini de hatırlatalım. Kadının, paylaştığı fotoğrafta alnının tam ortasından yaralandığı görünüyor. Kadını feci biçimde yaralayan golfçü ise bir Sony çalışanı. Hatta, 'sakar çalışanın' kaza sonrası 'Fore' diyerek güldüğü de kadının iddiaları arasında.

Sony çalışanının gönderdiği 'bol ürünlü' hediye seti.
Sony çalışanının gönderdiği 'bol ürünlü' hediye seti.

Talihsiz kadın da cevap verdi

Oluşturduğu mağduriyeti telafi etmek isteyen Sony çalışanı, içerisinde onlarca farklı Sony ürününün bulunduğu bir paket ve oldukça nazik bir özür mektubu ekledi. Mektupta talihsiz kadının başına gelen top nedeniyle üzgün olduğunu ifade eden çalışana talihsiz kadından da cevap geldi.

SshakasandchakrasSshakasandchakras,

  • "Turnuvadan döndüğümde olaylar yayılmadan önce golf topunun bana çarptığını bilmiyormuş. Normalde top tuvalete sekmiş ve oradan bana çarparak sahaya dönmüş. Onların gördüğü ve güldüğü şey topun tuvalete gidip sahaya geri dönebilmesiymiş. Olay bundan ibaret. Bu tür kazalar hep olabiliyor. Kendisine karşı bir kinim yok. Bir şey yaşandı ve düzeltmek için elinden geleni yapıyor."

açıklamasıyla Sony çalışanına cevap verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >