Black Mirror'ın yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı

Black Mirror
Black Mirror

Yeni sezonlarla birlikte Netflix dizisi haline gelen Black Mirror, dördüncü sezonda da izleyicileri meraklandıracak gibi görünüyor. Zira yayınlanan son fragman bunu fazlasıyla kanıtlıyor. İşte bilim-kurgu dizisinin yeni sezonuna ilişkin yayınlanan Arkangel isimli fragman...

BBC'de yayınlanan ilk iki sezonun ardından Netflix'e geçiş yapan bilim kurgu dizisi Black Mirror, yeni sezonda da izleyicileri hayli meraklandıracak gibi görünüyor. Normal şartlarda her sezonun 12 bölüm halinde yayınlanacağı tahmin ediliyordu. Fakat planların değişmesiyle her sezon aslında tam olarak altı bölümlük eşit parçalara bölünmüş oldu. Bu sistem elbette dördüncü sezonda da geçerli olacak gibi görünüyor.

Yeni sezonun ilk bölümü: Arkangel!

Netflix, yeni sezonun yaklaşmasıyla tanıtımlarına başlamış durumda. Kısa süre önce yayınlanan fragman, dördüncü sezonun ilk bölümündeki Arkangel ile ön plana çıkıyor denilebilir. Bu bölümde başrol olarak geçtiğimiz dönemlerde Emily Lehman karakteriyle tanınan Rosemarie DeWitt bulunuyor.

Şu an için yeni sezonun ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak, yine de gelecekyılınilk çeyreğinde ilk bölümün yayınlanması bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >