Dev derbide internet ücretsiz olacak

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçta taraftarlara özel 2 saat ücretsiz internet verilecek. Türk Telekom, 3 Aralık Cumartesi akşamı oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş derbi maçında stadyumdaki tüm seyircilere 2 saat boyunca Wi-Fi’den ücretsiz internete girme fırsatı sunacak.

Sadece dev derbi maça özel olarak kullanıma sunulacak olan 2 saat ücretsiz internet hizmeti operatörlerden bağımsız olarak stada gelen herkes faydalanabilecek. Fenerbahçeli taraftarlar desibel metre ve akıllı ekran özelliklerinin yanı sıra Türkiye'nin ilk stadyum uygulaması olan “Ülker Stadyumu – Fenerbahçe" uygulamasını cep telefonlarına ücretsiz olarak indirebilecekler. Taraftarlar bu uygulama sayesinde maç esnasında desibel metre ile ses oranını ve akıllı ekran özelliği sayesinde stat içerisindeki 200'e yakın ekrandan stadı izleyebilecek.

Bu yeni uygulama Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin yeni nesil akıllı stadyuma dönüştürülmesi kapsamında hayata geçirilen bir uygulama olduğunu da hatırlatalım. Söz konusu uygulama ile maç esnasında anlık ödüllü sorular cevaplanabilirken tribünler arası yarışmalar yapılabiliyor, tezahüratlar paylaşılabiliyor.

Türk Telekom'un teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara maç heyecanı ve gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için pek çok yeni fırsat sunuyor. Bu kapsamda stada kurulan 4.5G uyumlu mobil şebeke ve baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi şebekesi ile stat içerisinde 400'ün üzerinde noktadan kapsama sağlanıyor. Kurulan altyapıyla stattaki 50 binden fazla taraftar, kesintisiz internet deneyimi yaşayabiliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >