Facebook ve Twitter'a rakip olabilir: Ses paylaşılabilen sosyal ağ HearMeOut

​Facebook ve Twitter'a rakip olabilir: Ses paylaşılabilen sosyal ağ HearMeOut
​Facebook ve Twitter'a rakip olabilir: Ses paylaşılabilen sosyal ağ HearMeOut

HearMeOut yalnızca ses tabanlı bir sosyal ağ olarak dikkat çekiyor. Eğer beklenen ilgiyi görürse Facebook, Instagram ve Twitter'ın tahtı sallanabilir.

Facebook, Instagram ve Twitter gibi klasik sosyal mecralardan sıkıldıysanız sizi güzel bir alternatifle tanıştıralım: HearMeOut. Sosyal mecralar arasına yeni eklenen HearMeOut sayesinde 'sesinizi' başka insanlara ulaştırabileceksiniz.

HearMeOut ses tabanlı bir sosyal ağ olarak 42 saniyelik sesli mesajlar oluşturmanızı sağlıyor. Ayrıca, tıpkı Instagramın kullanıcılarına sunduğu gibi ses filtreleri sunan uygulama sayesinde sesinizi değiştirebilir ve öyle paylaşabilirsiniz.

Uygulamada ana sayfanızda favorilerinize eklediğiniz kişileri takip edebilir ve paylaştıkları mesajları dinleyebilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralardan da arkadaşlarınızı davetedebilirsiniz. Bunların dışında yaptığınız sesli kayıtları da Facebook, Twitter, WhatsApp gibi uygulamalarda paylaşabilirsiniz.

Uygulamanın süper özelliklerinden biri de; araba kullanırken telefonla hiç uğraşmadan, eller serbest modu sayesinde takip ettiğiniz kullanıcıların kayıtlarını güvenli bir şekilde dinleyebilme özelliğidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >