Gerçek hayatta da yakalayabileceğiniz 8 pokemon

Gerçeğini yakalamak varken sanalını yakalamak neden

Pokemon Go şu sıralar insanların deli gibi oynadığı bir oyun ve popülerliği gittikçe artıyor. Pokemon Go öyle bir oyun ki oyunu ya çok seviyorsunuz ya da nefret ediyorsunuz. Eğer çok sevenlerden iseniz ve artık sanal dünyada Pokemon yakalamaktan sıkıldıysanız veya sanal oyunlardan nefret ediyor ve bu yüzden Pokemon Go oynamak istemiyor ama içinizden ulan şunlar gerçek hayatta olacaktı işte o zaman yakalayacaktım diyorsanız sizin için iyi haberler var.

Pokemon Go'daki bazı Pokemonları aslında geçek hayatta da yakalayabilirsiniz ama dikkat edin çünkü bazıları koruma altında.
Sonra Pokemon yakalayacam diye polislere yakalanmayın...


Pikachu: Islıklı Tavşan (Pika)
Pika, küçük bir fare gibi görünen bir tür memeli hayvan. İkisi de eşit derecede sevimli ikisi de çok tiz bir ses çıkarıyor ve bazı türleri Pikachu gibi nadir denilenebilecek kadar az bulunuyor.
Pikachu: Islıklı Tavşan (Pika) Pika, küçük bir fare gibi görünen bir tür memeli hayvan. İkisi de eşit derecede sevimli ikisi de çok tiz bir ses çıkarıyor ve bazı türleri Pikachu gibi nadir denilenebilecek kadar az bulunuyor.
Magicarp: Sarı gözlü kaya balığı
Bu ikisi arasındaki tek fark kaya balığının saldırabiliyor olması.
Yani kaya balığını yakalamak Magikarp'ı yakalamak kadar kolay olmayabilir.
Magicarp: Sarı gözlü kaya balığı Bu ikisi arasındaki tek fark kaya balığının saldırabiliyor olması. Yani kaya balığını yakalamak Magikarp'ı yakalamak kadar kolay olmayabilir.
Poliwag: Yarı saydam iribaş
Oyunda da su yaratığı olan Poliwag, normalde de bir su yaratığını olan İribaş yani kurbağa yavrusundan esinlenilmiş. Poliwag'in gövdesindeki spiral şekil ise aslında İribaş'ın bağırsaklarının şeklidir
Poliwag: Yarı saydam iribaş Oyunda da su yaratığı olan Poliwag, normalde de bir su yaratığını olan İribaş yani kurbağa yavrusundan esinlenilmiş. Poliwag'in gövdesindeki spiral şekil ise aslında İribaş'ın bağırsaklarının şeklidir
Caterpie: Tırtıl
Pokemon'da Ash'in ilk pokemonlarından birisi olan bu pokemon gördüğünüz gibi basit bir tırtıl değil. Papilio glaucus adında Amerika kıtasının doğusunda bulabileceğiniz bir tırtıl türü.
Caterpie: Tırtıl Pokemon'da Ash'in ilk pokemonlarından birisi olan bu pokemon gördüğünüz gibi basit bir tırtıl değil. Papilio glaucus adında Amerika kıtasının doğusunda bulabileceğiniz bir tırtıl türü.
Vileplume: Rafflesia Arnoldii
Vileplume, dünyanın en büyük bitkisi olan Rafflesia'dan esinlenilmiştir. Oyundaki Vileplume gibi bu bitki de açtığında ortama çürümüş et gibi bir koku yayabiliyor.
Vileplume: Rafflesia Arnoldii Vileplume, dünyanın en büyük bitkisi olan Rafflesia'dan esinlenilmiştir. Oyundaki Vileplume gibi bu bitki de açtığında ortama çürümüş et gibi bir koku yayabiliyor.
Sandshrew: Pangolin
Sandshrew: Pangolin
Binacle: Sülükayaklılar
Binacle: Sülükayaklılar
Emolga: Japon uçan sincabı
Emolga: Japon uçan sincabı
Drowzee: Tapir
Drowzee: Tapir
Flygon: Karıncaaslanı
Flygon: Karıncaaslanı
Scoliopede: Dev Çıyan
Scoliopede: Dev Çıyan
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >