Instagram'dan Stalker'ları üzecek özellik

Instagram, son güncellemeyle birlikte direkt mesaj kısmından paylaşılan Stories'lerin ekran görüntüsünü karşı tarafa bildiriyor. "Stalker"ları üzecek bu özellik, Snapchat'in de son kalelerinden biriydi.

Instagram'ın son güncellemelerle birlikte getirdiği yeniliklere bir yenisi daha eklendi. Özel yazışmaların yapıldığı Direct Message bölümünden paylaşılan kişisel Stories'lerde ekran görüntüsü alındığında artık karşı tarafa bildirim gidiyor. Böylece gizliliğin daha güvenli hale geldiği Instagram, Snapchat'in son kalelerinden birini daha yıkmış oldu.

Son güncellemelerden biri de onaylı hesapların Stories'lerine link ekleyebilmesi oldu. Artık haberlerin ve hikâyelerin daha detaylı haline bir tıkla ulaşılabilecek.

Instagram'ın bir sonraki sürprizi ise Stories aracılığıyla canlı yayın özelliğine geçmek Böylece görsel ağırlıklı sosyal medya platformlarının da bir adım ötesine geçilecek.

GZT'yi Instagram'da takip edin, güncel özellikleri anında deneyimleyin. Haberleri, özel videoları ve ilgi çekici hikâyeleri kaçırmamak için Gzt İnstagram'a tıklamanız yeterli.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >