İşte Youtube'un inisiyatifine seçilen 12 kişi arasındaki ilk Türk

Başarılı içeriklere imza atan Youtuber Barış Özcan, YouTube'un inisiyatifine seçilen dünyadaki 12 kişiden biri oldu.

Başarılı Youtuber Özcan, YouTube tarafından İngiltere'nin Londra kentinde düzenlenen “Summit for Social Change"paneline davet edildi. Panele katılan 3 konuşmacıdan biri olması da ayrı bir güzellik olarak bizleri gururlandırdı.

Creators for Change grubuna dahil oldu

Genel olarak YouTube'daki eğlence ve oyun yerine sosyal sorumluluk, sosyal mesaj veren kişilerin bulunduğu etkinlikte, içerik üreticilerinin toplumun genelini yansıtan video üreticilerinden oluşan 6 elçi seçen Youtube Creators for Change olarak adlandırdığı bu ekibe Barış Özcan'ı da dahil etti.

Youtube insiyatifine seçilen 12 kişiden biri oldu ve 3 konuşmacı arasında kendine yer bulmayı başardı.
Barış Özcan YouTube'un inisiyatifine seçilen dünyadaki 12 kişiden biri oldu. Özcan bu 12 kişiden Londra'daki zirvede konuşma yapmak için davet edilen 3 kişiden biri. Youtube'da 192 videosu var. 222 bin aboneye ulaşan hesabıyla başarılara imza atmaya devam edecek gibi.
Sanat, tasarım ve teknoloji hikayelerini videolaştırıyor
Bu başarısı ile Londra zirvesine davet edilen 12 Youtuberdan biri olmasının yanı sıra 3 konuşmacı içinde yer alarak göğsümüzü kabartmış olması ayrı bir güzellik tabii. Sanat, tasarım ve teknoloji hikayeleri ile ün kazanan isim Londra'da yapılacak olan zirveden sonra ününe ün katacağa benziyor.
Apple ve Adobe gibi firmalarda çalıştı

Apple, Adobe ve LinkedIn gibi uluslararası yazılım firmalarına
danışmanlık ve sosyal medya hizmeti verdi. Geçmişte Photoshop, Flash, PDF gibi yazılım ürünlerini geliştiren Adobe'de 6 yıl boyunca Akdeniz Ülkeleri Satış Müdürlüğü yaptı. TRT, el-Cezire, CNNTürk gibi kanallarda yayınlanan belgeseller yaptı ve yönetti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >