Pokemon anatomi kitabı raflarda yerini aldı

PokeNatomy.
PokeNatomy.

Birçoğumuzun çocukluğuna, hatta Pokemon Go efsanesinden sonra orta yaşına bile damga vurmuş olan Pokemon, vazgeçilmezler arasındaki yerini koruyor. Bu durumun farkına varan bir grup girişimci Pokemonların anatomisini inceleyerek yeni bir kitap çıkardı.

Pokemon tutkunlarının, pokemonlaradair her türlü gelişmeyi, bilgi ya da görüntüleri nasıl bir istekle takip ettiği malum. Pokemonlara duyulan bu ilginin farkında olan girişimciler, Kickstarter üzerinden finanse edilmeye başlanan PokeNatomy kitabıyla ciddi bir gelir elde edecek gibi duruyor. Pokemonların kesitlerini oldukça yüksek çözünürlüklü bir şekilde ve tüm detaylarıyla içeren kitap tam 300 sayfadan oluşuyor.

Pokemon bilimine yönelik bilgiler içeren kitap, pokemon severler için karakterler hakkında biyolojik ve fiziksel özellikleri bir arada içererek gerçek bir rehber konumunda. Resmi olmayan bir “anatomik sanat” projesi olarak nitelendirilen kitapta, her karakterin yüksek çözünürlüklü incelemesi yapılmış. Her yaştan okuyucuya hitap eden kitap dijital ve ciltli olmak üzere iki farklı biçimde satışa sunuluyor. Basılı, ciltli kitap versiyonu 30 dolardan, dijital baskılı versiyonu ise 15 dolardan kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. Ayrıca deri ciltli, imzalı olarak şekilde satışa sunulan özel baskının fiyatı ise 50 dolar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >