Pokemon Go’dan ödüllü fotoğraf yarışması

Pokemon GO Ödüllü fotoğraf yarışması.
Pokemon GO Ödüllü fotoğraf yarışması.

Niantic, şirketin en popüler oyunu Pokemon Go’ya olan ilgiyi artırmak için yeni yöntemler deniyor. Hem Pokemon Go hem de fotoğraf konusunda yetenekli oyuncuların başarılı olmasının beklendiği fotoğraf yarışması bugün itibariyle başladı…

Instagram hesapları üzerinden 25 Ekim’e kadar #PokemonGOcontest hashtagiyle paylaşılacak AR fotoğraflarla yarışmaya katılabilmek mümkün olacak. Yarışmada ilk 10 fotoğraf arasında yer alanların ödülleri de yarışmayı daha çekici kılmak konusunda başarılı oldu denilebilir. İlk 10 fotoğraf arasına girmiş olan katılımcılara bir adet “Pokemon GO Plus”, bir adet Pokemon GO resmi ekibi tarafından imzalanmış poster ve “kablosuz Bluetooth kulaklık” içeren Pokemon GO ödül paketi verilecek.

Took this pic in Santa Monica! Really happy with it XD #pokemonGOcontestPatrck Static (@patrckstatic)'in paylaştığı bir gönderi (11 Eki 2017, 14:07 PDT)

Fotoğraf temelli olarak tasarlanan Pokemon Snap oyunu Nintendo 64 için kullanıcılara sunulduğundan bu tarafa tam 18 yıl geçti ve o zamandan bu yana iyi bir pokemon fotoğrafı sıklıkla karşımıza çıkamıyor. Aradan geçen 18 koca senenin ardından bu yarışma, eski günleri yad etmek anlamında da faydalı olacak gibi görünüyor. Yarışmaya katılım koşullarının başında Pokemon Go’nun resmen yayınlandığı bir ülkede ikamet etmek ve 18 yaşından büyük olmak şartları geliyor. Diğer yandan, herhangi bir dış reklam ya da sponsor görüntüsü fotoğraf yarışmasına katılmanızı engelleyebilir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >