Tanıtımına bir ay kala 'Toyota Supra 2019' görücüye çıktı

Toyota, dünyanın en iddialı otomobil üreticileri arasında yer alıyor.

Japon otomotiv firması Toyota'nın yeni 'canavar otomobili' Toyota Supra 2019, bir nakliye aracının içinde ilk görüntülerini verdi. Otomobil, şık tasarımıyla ilgi çekmeyi başardı.

Spor otomobil camiasının en efsanevi modelleri arasında yer alan Toyota Supra'nın 2019 versiyonuyla karşılaşmamıza yalnızca bir ay kaldı. Şimdiye kadar sızdırılan görseller kamuflajlı fotoğraflar ve teknik çizimler dışında bir şey içermese de yine de bilgi sahibi olmamız konusunda 'faydalı' oldu diyebiliriz. 'Az bilgi' ortamını ortadan kaldıracak gelişme ise bugün yaşandı.

SUPRA MKV'nin yeni görünümü, 90lı yılların Amerikan otomobillerine benziyor.
SUPRA MKV'nin yeni görünümü, 90lı yılların Amerikan otomobillerine benziyor.

SupraMKV forumlarında yorum ve analizleriyle dikkat çeken bir kullanıcı, aracı ilk kez 'kanlı canlı' görüntülemeyi başardı. Bu görüntüler, daha sağlıklı bir yorumun da önünü açmış oldu. Bir nakliye kamyonunun içinde kameralara takılan Toyota Supra 2019'un ön tasarımı tamamen ortaya çıkmış oldu. Görsellerden net olarak anlaşıldığı üzere Toyota, Supra'yı Supra yapan FT-1 konsept tasarımından tamamen vazgeçilmiş. Yeniden tasarlanmış olan agresif ön uç, Supra’nın daha önce hiç olmadığı kadar dinamik görünmesini sağlıyor. Ayrıca yeni tasarım, daha geniş LED farları da mümkün hale getiriyor.

Toyota Supra, sportif görünümüyle bilinen bir otomobil olarak hafızalarda.
Toyota Supra, sportif görünümüyle bilinen bir otomobil olarak hafızalarda.

19-27 Ocak'ta Detroit Otomobil Fuarı'nda sergilenecek

Toyota'nın yeni 2019 Supra'sı, 19-27 Ocak tarihleri arasında organize edilecek olan 2019 Detroit Otomobil Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkmış olacak. Aracın kamuoyuna yansıyan ilk gerçek fotoğrafı, gerçek bir canavar ile karşılaştığımızı da ispatlar nitelikte...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >