Timsah derisinden üretilen ve otomobil fiyatına satılan iPhone kılıfı

iPhone kılıfı
iPhone kılıfı

Louis Vuitton şirketi tarafından geliştirilen ve tamamen timsah derisinden imal edilen iPhone kılıfı, otomobil fiyatına satılıyor.

Geçen yıl Eylül'de duyurulan yeni nesil iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleriyle birlikte fiyatlar bir üst seviyeye çıktı. Ek olarak Apple'ın da zamlarıyla birlikte ülkemizdeki fiyatlar çok önemli bir oranda arttı. Elbette bu yüksek fiyatlı telefonlar için özel koruma kılıfları ve aksesuarlar var.
Şimdiye kadar satılan tüm iPhone'lar için binlerce farklı kılıf tasarlandı ve satışa sunuldu. Malzeme ve kaliteye bağlı olarak fiyatlandırmalar 10 TL'den başlayarak yüzlerce TL'ye çıkabiliyor. Ancak, son olarak Louis Vuitton tarafından geliştirilen özel iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kılıfı, alışılmışın çok dışında kalan fiyatıyla dikkat çekiyor.

Tamamen timsah derisinden imal edilen iPhone kılıfının fiyatı 5500 dolar. Bu da aslında tam olarak 20.248 TL anlamına geliyor. Çok şık bir tasarıma sahip olan ürün, telefonun çok daha kaba görünmesine sebep oluyor lakin buna rağmen beğenen çok fazla kişi var. Üstelik tamamen "özel tasarımlı bir iPhone kılıfı" kullanmak isteyenlerin sayısı hiç de az değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >