Turkcell'den Ramazan ayına özel süper kampanya: Bu fırsat kaçmaz

​Turkcell'den Ramazan ayına özel süper kampanya: Bu fırsat kaçmaz
​Turkcell'den Ramazan ayına özel süper kampanya: Bu fırsat kaçmaz

Turkcell, ramazan boyunca BiP üzerinden mesaj gönderen müşterilerine 10GB'a kadar ücretsiz mobil internet hediye ediyor!

Ülkemizin en önemli operatörlerinden Turkcell kendi mesajlaşma uygulaması olan BİP servisini yaygınlaştırmak ve daha çok kişiye erişmesini sağlamak için bir süredir muhteşem kampanyalar düzenliyor. Ramazan ayına özel düzenlediği kampanya ise belki de bugüne kadarkilerin en iyisi.

Turkcell tarafından açıklanan bilgilere göre Turkcell'in mesajlaşma uygulaması 'BiP'i indirerek arkadaşlarıyla mesajlaşmaya başlayan kişiler, 10GB'a varan hediye internet paketlerinin sahibi olabilecekler. Üstelik bu hediye internet paketlerini kazanmak oldukça kolay.

Eğer siz de Turkcell kullanıcısıysanız BiP uygulamasını indirerek Turkcell'in internet paketi hediyelerinden faydalanabilirsiniz. Tabii BiP hizmetini kullanmak için illa Turkcell müşterisi olmanız gerekmiyor ancak hediye internetlerin sadece Turkcell müşterileri için geçerli olduğunu belirtelim.

iŞTE HEDİYE KAMPANYALARI

SAHUR 2 GB: BiP uygulamasından 5 farklı kişiye mesaj gönderirseniz ramazan bitene kadar 02:00-06:00 saatleri arasında 2GB internet kullanabileceksiniz.

Hafasonu 1 GB: Eğer BiP üzerinden 10 farklı kişiye mesaj gönderirseniz paketiniz aktif olduktan sonra 30 gün boyunca haftasonları 1GB internet kullanabileceksiniz.

Haftalık 1 GB: BiP üzerinden 15 farklı kişiye mesaj gönderdiğinizde paketiniz aktif olur olmaz Turkcell size 1 hafta boyunca 1GB internet hediye edecek.

Haftalık 2 GB: 20 farklı kişiye mesaj gönderdiğinizde paketiniz tanımlandığı andan itibaren geçerli 1 hafta boyunca 2GB internetin sahibi olacaksınız.

Aylık 2 GB: BiP'ten 25 farklı kişiye mesaj attığınızda paketiniz tanımlandıktan sonra 30 gün geçerli 2GB internet hediyesi hattınıza tanımlanacak.

Aylık 10 GB / 3 GB: Turkcell, BiP üzerinden 50 farklı kişiye mesaj gönderen ilk 200.000 kişiye 30 gün boyunca geçerli 10GB internet hediye edecek. 200.000 kişi sınırı tamamlandığında ise ramazanda 50 kişiye BiP'ten mesaj gönderen kullanıcılar 30 gün boyunca geçerli 3GB internetin sahibi olacak.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >