WhatsApp yeni özellikleriyle çok daha kullanışlı hale geldi

Güncellemeyle birlikte WhatsApp yepyeni özellikler kazanıyor. Sunulan yeni özellikler en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamasını çok daha işlevsel hale getiriyor.

WhatsApp, güncellemelerle sunduğu yeniliklerin yanı sıra mevcut özellikleri de geliştirmeye devam ediyor. En çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması, birkaç ay önce GIF desteği kazanmıştı. Böylece kullanıcılar birbirlerine "kısa video" şeklinde tanımlanan hareketleri animasyonları göndermeye başlamıştı.
WhatsApp Android'e GIF desteği geldi

                                    Şimdiye kadar yalnızca iOS yani iPhone kullanıcılarının yararlanabildiği GIF özelliği sonunda Android telefonlara da geldi. Bu sayede WhatsApp üzerinden GIF araması yapıp, sohbetler sırasında hareketli kısa videolar gönderilebilecek.
WhatsApp Android'e GIF desteği geldi Şimdiye kadar yalnızca iOS yani iPhone kullanıcılarının yararlanabildiği GIF özelliği sonunda Android telefonlara da geldi. Bu sayede WhatsApp üzerinden GIF araması yapıp, sohbetler sırasında hareketli kısa videolar gönderilebilecek.
Çoklu medya dosyası paylaşımı

                                    Diğer bir özellik ise medya paylaşım sayısının artması. Şimdiye kadar aynı anda 10 tane medya dosyası gönderilebiliyordu ancak güncellemeyle bu sayı 30'a yükseldi. Yani artık tek seferde 30 tane fotoğraf ya da video göndermek mümkün olacak.
Çoklu medya dosyası paylaşımı Diğer bir özellik ise medya paylaşım sayısının artması. Şimdiye kadar aynı anda 10 tane medya dosyası gönderilebiliyordu ancak güncellemeyle bu sayı 30'a yükseldi. Yani artık tek seferde 30 tane fotoğraf ya da video göndermek mümkün olacak.
Kısa süre içinde mağazalara gelecek

                                    Her zaman olduğu gibi bu güncelleme de kullanıcılara kademeli olarak sunuluyor. Dolayısıyla WhatsApp 2.17.6 sürümü bazı ülkelerin uygulama mağazasında henüz yok. Ancak yakın zamanda tüm kullanıcılara her iki özelliğin de sunulacağı belirtiliyor.
Kısa süre içinde mağazalara gelecek Her zaman olduğu gibi bu güncelleme de kullanıcılara kademeli olarak sunuluyor. Dolayısıyla WhatsApp 2.17.6 sürümü bazı ülkelerin uygulama mağazasında henüz yok. Ancak yakın zamanda tüm kullanıcılara her iki özelliğin de sunulacağı belirtiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >