Yeni akıllı musluklar su sıcaklığını telefon üzerinden ayarlamayı sağlıyor

Moen akıllı batarya
Moen akıllı batarya

Musluk ve batarya üreticisi Moen'in CES 2020'de duyurduğu yeni akıllı musluklar, ihtiyacınız olan miktar ve sıcaklığa göre su veriyor.

Farklı birçok tasarımdaki bataryalar, bu sayede bebeğinizin biberonuna dolduracağınız suyu tam miktarında ve sıcaklığında vererek su tasarrufu da sağlıyor.

ABD'nin en büyük musluk ve batarya üreticisi Moen, birkaç yıl önce sabahları yataktan çıkmak zorunda olmadan duşsıcaklığını telefon üzerinden ayarlamayı sağlayan bir ürün duyurmuştu.

Şirket, bugün gelinen noktada ise aynı tarz ürünler geliştirmeye devam ediyor. Son olarak CES 2020 kapsamında yeni ürünlerini duyuran şirket, bir yeni akıllı bataryayı daha ürün gamına dahil etti.

İstediğiniz miktarda ve sıcaklıkta su veriyor

Moen akıllı musluk, istediğiniz su miktarını tam da istediğiniz sıcaklıkta size sunuyor. Böylece bebeğinizin biberonuna dolduracağınız suyun miktarını ve sıcaklığını akıllı telefon üzerinden belirleyebiliyorsunuz. Ayrıca GoogleAsistan ya da Alexa gibi sesli asistanlar da destekleniyor. Böylece sesli komutlar yardımıyla aynı görev yerine getirilebiliyor.

Akıllı bataryaların birçok farklı versiyonu var. Fiyatlandırmalar da buna bağlı olarak değişiyor.
Akıllı bataryaların birçok farklı versiyonu var. Fiyatlandırmalar da buna bağlı olarak değişiyor.

Musluk ayrıca dahili hareketsensörleri sayesinde su tasarrufu da sağlıyor. Ayrıca akış ve sıcaklık ayarlamaları yanda bulunan ufak bir kol yardımıyla da yapılabiliyor. Yanıp sönen bir LED ışık, suyun soğuyup soğumadığını bilgisini veriyor.

Muslukların fiyatlandırması 430 dolardan başlıyor. Ancak her mutfağa ve dekora uygun farklı birçok seçenek yer alıyor. Dolayısıyla fiyat seçilen ürüne bağlı olarak artıyor. Akıllanan ev eşyalarının hayatı kolaylaştırdığı aşikar.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >