Yeni Jepp Compass Türkiye'de satışa sunuldu

Jeep Compass TR satış fiyatı
Jeep Compass TR satış fiyatı

Güvenlik teslerinde EuroNCAP'tan 5 yıldız almayı başaran Jeep Compass, biri benzinli, ikisi dizel olmak üzere 3 motor seçeneğiyle artık Türkiye'de.

İtalyan markası Jeep’in yeni modeli Compass’ın güvenliği sorgulanırken Euro NCAP’in güvenlik testinden 5 yıldız alması birçok kişinin aklındaki soru işaretlerine cevap niteliğinde olmuştu. Zaten Jepp markası da bu modeline çok güvendiklerini ve araçta aktif - pasif olmak üzere 70’in üzerinde güvenlik donanımı bulunduğunu açıklamıştı.

Türkiye’de ilk olarak İstanbul Autoshow’da görülen SUV modelden ilk etapta 150 adet getirildi. Dört çeker yapıya sahip araç 9 ileri otomatik şanzımanıyla dikkat çekmeyi başardı.

''Daha yola çıkmadan büyük talep gördüğünü telefon trafiğinden anlıyoruz''

Aracı değerlendiren Jeep Marka Direktörü Sinan Saip Bel şunları söyledi: Eylül ayı itibarıyla satışa sunulan Jeep Compass, lüks kompakt SUV müşterileri tarafından merakla bekleniyor. Compass, Off-Road kabiliyetinin yanı sıra diğer ürün özellikleriyle de segmentini yukarı çekecek bir model. Modelin daha yola çıkmadan büyük talel gördüğünü artan telefon trafiğimizden anlayabiliyoruz. Yeni Compass, 2020 yılında yüzde 20 büyümeyle 7,5 milyon seviyesine ulaşması beklenen ve dünya genelinde oldukça önemli ve büyüyen bir segment olan kompakt SUV segmentinde yer alıyor. Jeep ürün portföyünde anlamlı bir oyuncu olarak dikkati çeken Jeep Compass ile biz de Türkiye'de geçmişten bugüne tarihin en yüksek satış adetlerine imza atacağımıza inanıyoruz.

  • Sinan Saip Bel: ''Hedefimiz 2020 yılında toplam satış olarak 10 bin adete ulaşmak."

Ön ızgaradaki bilinir görüntünün korunduğu yeni tasarımda en belirgin değişiklikler arka kısımda yapılmış. Araca güçlü bir görüntü kazandırmak isteyen tasarımcılar aracın çamurluklarını ve farlarını büyütme kararı almış. Türkçe navigasyon, Apple Car Play ve Android Auto destekli dokunmatik ekran da kokpit kalitesini yansıtan ögelerden.

189 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Compass, ülkemizde birisi benzinli ikisi dizel olmak üzere üç farklı motor seçeneğiyle geldi.

Jeep Compass hakkında çok daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz buraya tıklayarak resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >