Ağustos ayında öneriler

Ağustos ayının en renkli önerileri
Ağustos ayının en renkli önerileri

Kullanacağınız uygulamadan tutunda dinleyeceğiniz müziğe kadar geniş yelpazesiyle sizlere öneri sunan bu bölümde, bu ay oyun konsolundan bile haberdar olacaksınız.

Sibel Can ile müzik dolu yaz akşamları

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Sibel Can yaz konserleriyleEge ve Akdenizli hayranlarıyla buluşacak. Müziğin güçlü sesi Can, 8-13 Ağustos tarihleri arasında Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris Amfi Tiyatrolarındaki açık hava konseriyle yaz tatilinize ritim katacak.

Sibel Can
Sibel Can

Flört gurubundan yeni albüm: “BAMBAŞKA”

Memleketin en nev-i şahsına münhasır ekiplerinden Flört, 8. stüdyo albümleri “Bambaşka” ile dinleyicilerini selamladı. Türkçe sözlü rock müzikte, kendine has bir stil ve sound peşinde olan Flört, 10 yeni parçadan oluşan dolu dolu ve orijinal bir sound ile müzikseverlerin karşısına çıktı. 16 yıl önce yazılan ve grubun en önemli hitlerinden biri olan Rasta Baba'nın devam şarkısı ise “Rasta Baba 2” adıyla albümde yerini aldı.

Flört
Flört

Tatilde çok lazım

Taşınabilen şarj cihazı

Dijital yaşam tarzına uygun yüksek performanslı aksesuarları cazip fiyatlarla sunan lider marka Trust’ın rengarenk taşınabilir şarj cihazları satışa sunuldu. Apple, Samsung ve diğer markaların tablet ve telefonlarına uyumlu cihaz, pil durum göstergesi ve el feneri fonksiyonuyla da işlevsellik sunuyor. Mikro-USB şarj kablosu bulunan rengarenk cihazlar,5W/1A çıkışlı USB port4400 mAh pil barındırıyor. Marka, model ve pil durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterse de telefonları 18 saat, tabletleri 7 ekstra saat için şarj eden cihazı n11.com’dan da alabilirsiniz.

Trust’ın taşınabilir şarj cihazı.
Trust’ın taşınabilir şarj cihazı.

Güneş sonrası bakımı atlamayın

Huile Prodigieuse Or ile tanışın

NUXE tarafından üretilen çok amaçlı bakım yağı Huile Prodigieuse® Or, 25. yılında yenilenen formülüyle etkisini artırdı. Yağın içeriğindeki değerli botanik yağlar, bu sene altın parıltılarıyla birleşti. Güneşlenme sonrası Huile Prodigieuse® Or kullananlar, yağın %95 doğal içeriğiyle tek bir dokunuşla yüz, vücut ve saçlarını besleyebiliyor ve yumuşatabiliyor. Üstelik portakal çiçeği, bergamot, gül, gardenya, monalya, vanilya ve Hindistan cevizi kokularının yanı sıra altın parıltıları ile yaz ışıltısı hep sizinle.

Nuxe
Nuxe

Microsoft'tan dünyanın en güçlü oyun konsolu

XBox One X

Microsoft, yeni Xbox One X’i oyunseverlere tanıttı. Yeni model konsol, mevcut konsollardan yüzde 40 daha güçlü bir donanıma sahip olduğu iddiasıyla satışta. Üstelik yeni modelle beraber 22’si konsola özel, 42 oyun da oyunseverlere tanıtıldı. Tüm Xbox One aksesuar ve oyunları Xbox One X ile uyumlu olarak kullanılabilecek. Ayrıca yeni konsol video ve oyunlarda HDR ve Dolby Atmos desteği de sunuyor.

Xbox One X
Xbox One X

Tatil bavulunuzda hoş bir koku

English Home plaj seti

Tropikal filesiyle şık ve pratik bir taşıma imkânı sunan bu plaj seti; kokulu taşlı peştamalı, çiçekler açan plaj terliği ve uygun fiyatıyla tatilinize renk katacak. Mavi ve sarı renk seçenekleri olan set özel kokusuyla da tatil bavulunuza da ferahlık verecek.

English Home plaj seti
English Home plaj seti

Aile boyu koruma

Enjoy güneş kremi

Enjoy, yaz güneşinden çabuk etkilenen hassas ciltli yetişkinler için SPF 50+ ve çocuklar için Kids SPF 50+ güneş kremleriyle tek pakette aile boyu destek sağlıyor. Formülünde bulunan organik ve mineral güneş filtreleri ile çok yüksek ve hassas koruma sağlayan bu güneş kremleri ile yaza hazır olacaksınız. Suya ve terlemeye karşı da dirençli olan üründe bulunan besleyici yağlarla cildiniz ayrıca nemlenecek.

Enjoy güneş kremi
Enjoy güneş kremi

Seyahat rehberiniz cebinizde: Piri

Piri mobil uygulaması ile tatilde gezdiğiniz yerleri en iyi rehberlerden dinleyerek özgürce keşfedebilirsiniz. Gezdiğiniz yerlerin ruhuna uygun müziklerle birlikte zenginleştirilen özgün mobil uygulaması Piri’yi indirin kulaklığınıza takın ve daha önce hiç fark etmediğiniz bir dünyaya sesli yürüyüş turlarıyla adımınızı atın. Siz gezmek istedikten sonra Piri’nin anlatacağı çok şey var.

Sen gez Piri anlatsın
Sen gez Piri anlatsın

Gerçek hayat dergisi

İlk olarak 2000 yılında yayın hayatına başlayan Gerçek Hayat dergisi, uzun yıllar Türkiye’nin siyasi ve kültürel düşünce alanındaki önemli bir boşluğu dolduruyor. Bir süredir Albayrak Medya bünyesinde, gazeteci-yazar İbrahim Karagül’ün genel yayın yönetmenliğinde haftalık olarak yayımlanmaya devam eden Gerçek Hayat dergisi, bugün geniş bir okuyucu kitlesi tarafından takip ediliyor. Siz de ülkesinin derdiyle dertlenen, İslam dünyasının sıkıntılarını kendi şahsi meselesi olarak gören ve bunun için mücadele eden bir okuyucuysanız, Gerçek Hayat’ı herPazartesi kitapçılardan veya gazete bayilerinden alabilirsiniz.

Gerçek Hayat
Gerçek Hayat