Beyazperdenin 8 dikkat çeken filmi

​Beyazperdenin 8 dikkat çeken filmi
​Beyazperdenin 8 dikkat çeken filmi

Birbirinden farklı türlerle bu ayda evinizde yada sinema salonlarında izleyebileceğiniz harika film öneriyle karşınızdayız. Dilediğiniz kategoriden filmi burada bulabilirsiniz. Hadi bir göz atalım...

Foxtrot

2 Şubat
2 Şubat

İlk uzun metrajlı filmi “Lübnan” ile tüm dünyada adını duyuran Samuel Maoz’un psikolojik gerilim türündeki ikinci filmi Foxtrot, askerde olan Jonathan ile onun akıbetiyle ilgili endişe duyan ailesinin hikâyesini anlatıyor. Venedik Film Festivali’nde Gümüş Aslan Büyük Jüri Ödülü’ne layık görülen film yabancı dilde en iyi film Oscar'ına da adaylığı bulunuyor.

Üç Billboard Ebbing Çıkışı

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri, In Bruges ve Seven Psychopaths filmleriyle tanınan Martin McDonagh'ın üçüncü uzun metraj filmi; kızını öldüren suçlunun yakalanamaması sonucu yerel kuvvetlere adeta bireysel bir savaş açan Mildred Hayes'in hikâyesini anlatıyor.

2 Şubat
2 Şubat

En Karanlık Saat

2 Şubat
2 Şubat

En Karanlık Saat; usta aktör Gary Oldman’a 75. Altın Küre Ödülleri’nde drama dalında en iyi aktör ödülünü kazandırdı. Joe Wright imzalı film; Winston Churchill'in başbakan olduktan kısa bir süre sonra karşılaştığı sorunlarla mücadelesini anlatıyor.

Sofra Sırları

Ümit Ünal'ın yazıp yönettiğiSofra Sırları, dışarıdan bakıldığında hayatını sadece evine ve kocasına adamış bir ev hanımı olarak görünen fakat aynı zamanda bir seri katil olan Neslihan'ın hikâyesini mizahi yönden konu ediniyor.

16 Şubat
16 Şubat

Ben, Tonya

16 Şubat
16 Şubat

75. Altın Küre Ödülleri’nde Allison Janney’e en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü getiren “Ben, Tonya” olimpiyat ödüllü Amerikalı buz patenci Tonya Harding ve eski eşi Jeff Gillooly'la gerçekleştirilen bir röportaj üzerinden kaleme alınarak Harding'in kariyeri ve 1994 yılındaki komplo skandalını anlatıyor.

The Shape Of Water

Guillermo Del Toro'nun Venedik'ten Altın Aslan ödülüyle dönen filmi The Shape of Water, Soğuk Savaş'ın iyice kızıştığı 1963 yılında Elisa'nın, çalıştığı bir devlet laboratuvarında insansı bir su yaratığının üzerinde gerçekleştirilen deneylere şahit olmasıyla yaşananları konu ediniyor.

16 Şubat
16 Şubat

All The Money In The World

23 Şubat
23 Şubat

1973'te, dünyanın en zengin adamlarından biri olan petrol milyarderi Jean Paul Getty'nin öz torunu John Paul Getty III (Charlie Plummer) Roma'da kaçırılmıştır. Çocuğun hayatı karşılığında 17 milyon $ isteyen fidyecilerin isteğini yerine getirmekten başka çare yok gibi görünmektedir.

Hostıles

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir ve hikâye tam da orada başlar. Uzun yolculuklar, tehlikeli hayatlar, dostluklar ve ihanetler… Christian Bale ve Ben Foster’lı kadrosuyla dikkat çeken yapım 23 Şubat’ta vizyona girecek.

23 Şubat
23 Şubat