Bir dolu öneri

Bir dolu öneri
Bir dolu öneri

James Franco'nun oynadığı filmden tutunda, Türkiye'nin en popüler siteleri arasında yer alan gzt.com'a kadar her şey burada... Sende bu ve bunun gibi önerileri merak ediyorsan haberimize girip bir göz at ve keşfi yaşa...

11.22.63 Gerilimin Atası

Oyuncu James Franco
Oyuncu James Franco

Kahramanımız oldukça enteresan bir şekilde bir arkadaşının zaman yolculuğu yaptığını ve 22 Kasım 1963 tarihinde gerçekleşen John F. Kennedy suikastını önlemede başarısız olduğunu öğrenir. Pek de istemeden bu görevi kendi üstüne alır. Fakat bu zaman yolculuğunun bazı kuralları vardır. Jake bu kurallar ve sonuçlar karşısında 20.yüzyılda bile hâlâ aydınlatılamayan Kennedy suikastını önlemeye çalışacaktır.

Yağmur Adam

Dustin Hoffman ve Tom Cruise'un, gerçekten harika bir ikili performans gösterdiği, birbiriyle tamamen zıt karakterli iki kardeşi canlandırdığı, dört adet Oscar ödüllü efsane olmuş bir film.

Yağmur Adam
Yağmur Adam

Tanrı Misafiri

Gittiğiniz yerlerde bedava konaklamanızı sağlayan uluslararası misafirperverlik servisi. Seyahatlerinizde nasıl daha ucuza konaklarım diye düşünüyorsanız couchsurfing.com tam size göre.

couchsurfing.com
couchsurfing.com

Hababam Sınıfı Müzesi

Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından olan Hababam Sınıfı’nın çekildiği Adile Sultan Kasrı içerisinde yer alan müze sizleri geçmişe götürüyor.

Hababam Sınıfı Müzesi
Hababam Sınıfı Müzesi

Tasarımda Rahatlık

Farklı tasarımlarıyla, rahatına düşkünlerin ve yaz kış demeden tişörtle gezenlerin sitesi: Filhakikat.com.tr

Filhakikat.com.tr
Filhakikat.com.tr

The Following

Oyuncu Jeremyy Theoblad
Oyuncu Jeremyy Theoblad

Christopher Nolan'ın ilk filmi, söz gelimi yönetmenliğe merhaba dediği film. İnsanları takip ederek onların davranışlarını, gün içinde ne yaptıklarını, nerelere gittiklerini merak eden, saf duygularla onları takip eden bir adamın daha sonrasında takip ettiği adamla başına gelen olaylar zincirini anlatan 1998 yapımı bir dram-gerilim filmi. Nolan'ın filmi yok denecek kadar az bir bütçeyle çektiğini belirtelim.

Gzt.Com, Yeni Bir Dünya

Albayrak Medya bünyesinde faaliyet gösteren gzt.com, eğlence içerikli bir site olup kullanıcıların sitede keyifli vakit geçirmesini sağlar. Site Türkiye'nin en popüler siteleri arasında yerini aldı bile.

https://www.youtube.com/channe...

Türkiye'nin en popüler sitesi, gzt.com
Türkiye'nin en popüler sitesi, gzt.com

Ptt Müzesi

Her odasında başka bir tarihin anlatıldığı PTT Müzesi, posta, telgraf, telefon ve pul olmak üzere dört bölümden oluşuyor. Müze, İstanbul / Sirkeci’de ziyaretçilerini bekliyor.

PTT Müzesi
PTT Müzesi

B.Blok

Cheesecake sevenler için İstanbul/ Akaretler’de olağanüstü bir lezzet mekânı. En meşhur tatlısı; son dönemlerde oldukça ilgi gören San Sebastian Cheesecake.

B.Blok
B.Blok

Formda Kalın

Cardiotrainer, android telefonlar için başarılı bir antrenman takip programı. Yürüyüş, koşu ya da bisiklet antrenmanlarınızda ve kaydedilen mesafeyi kaydediyor.

Formda kalın
Formda kalın