Bir şiirin parfümü: Astrophil & Stella

Astrophil & Stella çıkış noktası ve çalıştığı usta parfümörlerle dikkat çeken yeni bir marka, Astrophil & Stella.
Astrophil & Stella çıkış noktası ve çalıştığı usta parfümörlerle dikkat çeken yeni bir marka, Astrophil & Stella.

Astrophil & Stella çıkış noktası ve çalıştığı ustaparfümörlerle dikkat çeken yeni bir marka. Mistik birmasaldan ilham alan İtalyan parfümevini AlessandroCastagno bizim için anlattı.

Aslen Astrophil & Stella, Philip Sidney'in "Astrophil & Stella" şiirine dayanan mistik bir masaldır. İsimler, iki Yunanca kelime olan "aster" (yıldız) ve "phil"den (sevgili) türemiştir. Bu iki büyük temayı seviyoruz, Aşk ve Uzay. Markamızı bu isimle adlandırma sebebimiz aslında bu. Kreasyonlarımızın hepsi bir Kozmik Aşk hikâyesinin ifadeleridir.

Çeşitliliğe inanıyoruz

Evet, bugünlerde niş parfüm alanında markaların kendi yolunu çizmesi hiç de kolay değil. Son zamanlarda birçok marka çok uluslu şirketler tarafından satın alındı ve hem finansal hem de iletişim açısından onların olanaklarıyla mücadele etmek zor. Kendi adımıza konuşmamız gerekirse hâlen çeşitliliğe inanıyorum. Bağımsız markalar ve şirketler bu işin güçlü yönleridir. Yenilik, esneklik ve en önemlisi insan ilişkileri niş dünyanın özüdür diye düşünüyorum.

 Parfümler, sektördeki en iyi master parfümerlerden Chris Maurice, Cécile Zarokian, Luca Maffei ve Bertrand Duchaufour tasarladı.
Parfümler, sektördeki en iyi master parfümerlerden Chris Maurice, Cécile Zarokian, Luca Maffei ve Bertrand Duchaufour tasarladı.

İnsanların kalbiyle konuşuyoruz

Öte yandan her geçen gün yeni niş parfüm markaları görüyoruz. Var olabilmek ve devam edebilmek kolay değil. Ama Astrophil & Stella, insanların kalbiyle konuşuyor (gülüyor). Niş parfüm işindeki yirmi yıllık tecrübemizi %100 İtalya'da yapılan yüksek kaliteli ürünler ve üretim ile birleştirdik. Ama en önemlisi parfümlerimizi, sektördeki en iyi master parfümerlerden Chris Maurice, Cécile Zarokian, Luca Maffei ve Bertrand Duchaufour tasarladı.

Çalıştığımız isimler bize ruh kattı

Cécile Zarokian, Luca Maffei, Bertrand Duchaufour ve Chris Maurice gibi isimleri daha önce imza attıkları kokulardan biliyor, tanıyorduk ama iş birliği yapma fırsatımız olmamıştı. Harekete geçmek için doğru zaman olduğuna karar verdik. Bu isimlerde ortaya koydukları işle ve tecrübeleriyle bize bir ruh kattılar. Parfümlerimizin usta parfümörlerin benzersiz dokunuşa sahip olduğu için mutluyuz. İleri de de bu önemli isimlerin yanına başka isimleri de ekleyeceğiz.