Birtakım öneriler

Bir takım öneriler
Bir takım öneriler

Birbirinden çeşit bir çok öneriyle daha sizlerleyiz...

PARK STRESİNE KOLAY ÇÖZÜM

PARK YERİ ASİSTANI

Yandex Navigasyon, araba kullananların en büyük derdi “park yeri bulamama” problemine teknolojik bir çözüm üretti. Daha önce de haritasına binlerce park yeri bilgisini ekleyen Yandex Navigasyon, kullanıma sunduğu yeni “Park Yeri Asistanı” özelliğiyle varış noktasının etrafındaki park yerlerinden geçen trafiksiz bir park yeri rotası oluşturuyor. Birden fazla park yeri seçeneği sunan uygulama zaman tasarrufu da sağlıyor.

Yandex, park yeri asistanı
Yandex, park yeri asistanı

GENÇLERE EĞLENCELI BIR HEDIYE

ELEKTRİKLİ KAY KAY

Kolay taşınabilir olma özelliğiyle gençlerin her daim yanında olacak elektrikli kaykaylar ile kaykay yapmak artık daha eğlenceli hale geliyor. Evde, parkta, AVM’lerde düz bir zemine sahip her turlu alanda kullanılabilen bu elektrikli kaykaylarda bulunan LED’ler geceleri de renklendiriyor. Elektrikli kaykay, 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkez’inde gerçekleşecek olan ve 800’un üzerinde markanın katılacağı China Homelife Turkey Fuarı’nda piyasaya sunulacak.

Elektrikli kay kay
Elektrikli kay kay

HER DERDE DEVA

DOĞAL TAŞLAR

İnsanoğlu, sakinleştirici özelliği bulunan akik, olumsuz enerjinin tamamını pozitife dönüştüren artemis, huzur veren inci, sezgileri ve iletişimi kuvvetlendiren ay taşı, özgüveni artıran ceyt, başarı ve gücü arttıran kalsedon, nazara ve kötülüklere karşı koruyan kuvars, başta sedef olmak üzere birçok cilt hastalığına iyi gelen mercan, kontrol ve denge sağlayan oniks, depresyona iyi gelen sitrin gibi doğal taşları bu yıl yeniden keşfediyor. Siz de deneyin. Zararı yok, faydası çok.

Her derde deva
Her derde deva

BEBEĞIYLE SEYAHAT EDEN ANNELER IÇIN

BABYJEM ÇOCUK BAKIM SETİ

Bebeklerle tatile çıkmak çok zor. Fakat Türkiye’nin online seyahat markası Biletall, “Babyjem Çocuk Bakım Seti” ile annelerin bebekleri için ihtiyacı olan tüm ürünleri bir araya topladı. İçerisinde bebek fırçası, tarak, dijital ateş ölçer, bebek tırnak makası, burun aspiratörü, makas, törpü, bebek diş fırçası ve bebek bakım çantasının yer aldığı bu setteki bütün ürünler aynı zamanda hijyenik ve sağlıklı.

Babyjem Çocuk Bakım Seti
Babyjem Çocuk Bakım Seti

KIZ ÇOCUKLARIN YENI EĞLENCESI

CHARM U SERİSİ TÜRKİYE’DE

Adel Kalemcilik, sağlıklı ve güvenilir ürün yelpazesiyle öne çıkan oyuncak markalarını Türkiyeli çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Kız çocukları arasında renkli bir eğlenceye dönüşecek Charm U bilezikleri ve figürleri artık Türkiye’de! Charm U serisi, tekli figürler, özel logolu charm bilezikler, klipsli mini sırt çantaları, stickerlar, okul ve koleksiyoner setlerini içeriyor. Bu keyifli oyuncakları kırtasiyeler ve oyuncakçılarda bulabilirsiniz.

Charm U serisi
Charm U serisi

ŞIK VE EĞLENCELI

IŞIKLI BALONLAR

Havaların ısınması ile beraber yavaş yavaş düğün, dernek mevsimi de açılıyor. Kına ve düğün merasimlerinde misafirlerini ağırlamak için tatlı bir telaşta olanlar, bu ışıklı balonlar ile eğlenceyi daha renkli bir şölene çevirebilir. Bahçeli evi olan ve yaz gecelerine renk katmak isteyenlerin de bu ışıklı balonların içindeki kâğıdı çekip, balonu şişirmesi yeterli.

Işıklı balonlar
Işıklı balonlar

YORGANLAR

DOLABA

SERİN TUTAN PİKELER GELDİ

Doğal kristal poliol teknolojisiyle üretilen, cildin serin hissetmesini sağlayan ve “Serin Tutan Pike” adıyla piyasaya sunulan bu pikeler yaz gecelerini ferahlatıyor. Uyku anında, vücudun ısınmasıyla ortaya çıkan cilt yüzeyindeki ısıyı ve nemi emerek cildin serin kalmasını sağlayan pikeler, sıcakta uyuyamayanlara konforlu bir uyku ortamı sunuyor.

Serin Tutan Pike
Serin Tutan Pike

GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ BU YIL

RENKLİ, AYNALI, GEOMETRİK

Yaz aylarında en çok ihtiyaç duyduğumuz aksesuar güneş gözlükleri. Gözlerimizi güneş ışığından koruyan gözlükler bu yıl renkli camlar eşliğinde pembe, mavi ve pastel tonlarla piyasada. Günlük kıyafetlerle uyumu da düşünülerek hazırlanan bu güneş gözlükleri, aynalı ve geometrik modelleriyle de farklı bir tarz sunuyor.

Renkli, Aynalı, Geometrik
Renkli, Aynalı, Geometrik

HEPIMIZIN IHTIYACI

KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

Türkiye’nin yaklaşık 2,5 milyon ünite olan kan ihtiyacının yüzde 100’ünü karşılamayı hedefleyen Kızılay, Ramazan ayı ve yaz aylarında, gönüllü kan bağışındaki düşüşün önüne geçmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak için “Yardımseven Olmak” sloganı ve “#kanımızdavar” hastagı ile yeni bir kan bağışı kampanyası başlattı. Hayat kurtaran bu kampanyaya katılarak siz de bir hayat kurtarabilirsiniz.

Kızılay
Kızılay

SURİYELİLERE ONLINE ARAPÇA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ

Habitat Derneğince, Suriyeli mültecilerin Türkiye ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla hayata geçirilen İMECE Programı, Cisco iş birliğinde online ortama taşındı. Program kapsamında Suriyeliler, online girişimcilik eğitimini ücretsiz ve Arapça dil seçeneğinde alabilecekler.Türkiye’nin 81 ilindeki herkesin katılabileceği eğitime başvuru “habitatdernegi.org” adresinden yapılabilir.

Türkiye’nin 81 ilindeki herkesin katılabileceği eğitime başvuru “habitatdernegi.org” adresinden yapılabilir.
Türkiye’nin 81 ilindeki herkesin katılabileceği eğitime başvuru “habitatdernegi.org” adresinden yapılabilir.

İSTANBUL RAMAZAN’DA ÇOK GÜZEL

Müslümanların mübarek ayı Ramazan’da İstanbul’un hemen her ilçesinin meydanı ayın anlamına uygun düzenlenen etkinliklerle şenleniyor. Haziran boyunca İstanbul’da olanlar buralara mutlaka uğramalı.

SULTANAHMET MEYDANI

İstanbulluların Ramazan ayında yoğun ilgi gösterdiği tarihi Sultanahmet Meydanı listenin başında yer alıyor. Çarşıda İstanbul’la özdeşleşen firmaların ürünlerinin sunumlarını gerçekleştirecek ve unutulmaya yüz tutmuş eski mesleklerin tanıtımı yapılacak. Ziyaretçiler, ebru, çini, tezhip gibi geçmişi eskilere dayanan sanatların inceliklerini maharetli ellerden görme şansına sahip olacaklar. Canlı yayın programlarının da yapıldığı meydan her akşam bir şenlik yeri tadında geçecek

Sultanahmet meydanı
Sultanahmet meydanı

EYÜP SULTAN

İftarı, Eyyüb El Ensari Hazretleri’nin mukaddes mekânı Eyüp’te yapmak, teravihi Eyüp Sultan Camiinde kılmak isteyen binlerce kişi buluşacak ilçede. Ramazan’da sadece İstanbul’dan değil, yurdun dört bir yanından, tüm dünyadan misafirler konuk olacaklar Eyüp Sultan’a… Eyüp Sultan Meydanı’nda, Tarihi Cülus Yolu’nda, Belediyenin önündeki eski Osmanlı evlerinde, Feshane’de ve tüm mahallelerde düzenlenen etkinlikler, her sene olduğu gibi bu yıl da yine binlerce kişinin buluşma noktası olacak.

FESHANE

İstanbul, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'da da birbirinden renkli kültürel etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Ramazan atmosferini hissetmek istiyorsanız, Feshane çok doğru bir adres. Feshane Bahçesi her yıl olduğu gibi bu yıl da dinletiler, şiir ve konserlerin İstanbul halkıyla buluşmasına sahne olacak. Feshane Bahçesi iftar öncesi, iftar sonrası ve Teravih Namazı sonrasında Tasavvuf Müziği’nden Sema Gösterilerine, Mehteran Konserlerinden Geleneksel Gösteri Sanatlarına ve çocuk eğlencelerine kadar çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapacak.