Bu ayın önerileri

Bu ayın önerileri​
Bu ayın önerileri​

Sizi ayın önerileriyle tanıştırmak için daha fazla bekleyemezdik. İzlediklerimizi, gittiğimiz yerleri ya da ziyaret ettiğimiz web siteyi sizin için şuracığa bıraktık. Bakın deriz...

15. IDEFIX SANAL KİTAP FUARI BAŞLIYOR

Türkiye’ninen büyük online kitabevi platformu olanidefix, bu yıl 15. kez düzenlenen ‘’Sanal Kitap Fuarı’’ ile tüm kitapseverleri unutamayacakları bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. İlk olarak 2003 yılında düzenlenmeye başlanan idefix Sanal Kitap Fuarı, bu yıl 30 Aralık’a kadar kitapseverlere fırsatlar sunuyor. 2400 yayınevi ve 150.000 kitapta %70’e varan indirimlerin sunulacağı “İdefix Sanal Kitap Fuarı” süresince kitapseverler, çeşitli fırsatlar ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

İdefix
İdefix

EYÜP SABRİ TUNCER’DEN YILBAŞI HEDİYE SEÇENEKLERİ

Klasikleşen kokularının yanı sıra yeni ve farklı kokularıyla da kullanıcıya şaşırtıcı deneyimler yaşatan Eyüp Sabri Tuncer, yılbaşı hediyesi alternatifleriyle bu yıl da sevdiklerinizi sevindirecek. Yeni yılda muhteşem kokularıyla sevdiklerinizin vazgeçilmezi olacak 4’lü hediye setleri unutulmaz bir hediye olacak.

Eyüp Sabri Tuncer
Eyüp Sabri Tuncer

EN ÖZEL YENİ YIL HEDİYESİ: HEMINGTON KAŞMİR KAZAK

Hemington ile yeni yılda kaşmirin olağanüstü hissini sevdiklerinize yaşatabilirsiniz. Himalayalar’ın en yüksek noktalarında, farklı bir iklimde yaşayan kaşmir keçilerinden elde edilen yünlerle örülen Hemington saf kaşmir kazak koleksiyonu, doğallığı, canlılığı, yumuşaklığı ve dokusuyla en güzel yeni yıl hediyesini vermek isteyenlere hitap ediyor. Dünyanın en değerli yünü kaşmirden örülen Hemington saf kaşmir kazaklar, nefes alan yapısıyla her mevsim giyilebiliyor ve görünümüne önem veren erkeklerin yaşamında vazgeçilmez oluyor.

Hemington saf kaşmir kazak
Hemington saf kaşmir kazak

YENİ YILA TATLI BİR BAŞLANGIÇ YAPIN

Kokusuyla bile mutluluk hormonunu harekete geçiren Bolulu Hasan Usta’nın çikolatalarına portakallı, karamelli, vişneli, bademli, kahveli, fındıklı ve cevizli özel dolgular eklenerek herkesi baştan çıkartan çikolatalar yaratılıyor. Bolulu Hasan Usta’nın birbirinden lezzetli çikolataları ile herkesi yeni yılda tatlı bir başlangıç bekliyor.

Bolulu Hasan Usta
Bolulu Hasan Usta

TÜRKİYE’NİN KADINLARA ÖZEL İLK FOTOĞRAF STÜDYOSU: AZİZE İSTANBUL

Türkiye’nin kadınlara özel ilk fotoğraf stüdyosu ‘Azize İstanbul’, İstanbul Arnavutköy’de kapılarını açtı. Modern fotoğraf sanatını geleneksel fotoğraf alışkanlığıyla birleştiren Azize İstanbul, kadınların yanı sıra bebek, çocuk ve aile çekimleriyle kadınlara ait her şeyi odağına alıyor. Azize İstanbul, fotoğraf ve albüm geleneğini yaşatmak ve bu alışkanlığı yeni nesillere de kazandırmak istiyor. Bu hedefle çekilen fotoğrafları da nostaljik bir albümle fotoğraf sahiplerine hediye ediyor.

Azize İstanbul fotoğraf
Azize İstanbul fotoğraf

SİNEMA HAKKINDA HER ŞEY: FILMLOVERSS

Filmloverss Türkiye’nin bağımsız sinema platformlarından biri.2011’de kurulan site; film inceleme yazıları, film önerileri, dosyalar, dizi önerileri ve söyleşilerle sinema dünyası hakkında birçok bilgiyi ve gözlemi bünyesinde barındırıyor. Bilmediğimiz, yetişemediğimiz, gözümüzden kaçanlar için siteye göz gezdirmekte fayda var.

Orada Olmayan Adam (2001)
Orada Olmayan Adam (2001)

YÜZÜMÜ TANI: APPLOCK

AppLock, telefon ve uygulamalarınızı yüz ve ses tanıma yönetimiyle açmanızı sağlıyor. Üstelik fotoğrafınızı kullanarak sistemi aldatmaya çalışanlara karşı geliştirilmiş, yüzünüzü oynatmanızı gerektiren bir "canlılık" özelliği de mevcut. Uygulamayı ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Applock
Applock

BİR KİTABI TANIMAK GİBİ: listekitap.com

Arjantin’in en ünlü kalemi usta yazar Borges, cenneti bir kütüphane olarak tasavvur eder. Kitaplar, insanın dünyada zaman zaman düştüğü boşlukları doldurmak, bazen de bu boşluğu genişleterek yeni düşünceler oluşturmamızda bizim yoldaşlarımızdır. Bu yoldaşlarla bizi tanıştıran, muhabbet etmemiz için konular seçen ve yıllar sonra “bizi o tanıştırmıştı” diye şükranla hatırlayacağımız bir site var : “ listekitap.com”

listekitap.com
listekitap.com

YAYIN DÜNYASININ NABZI: ARKA KAPAK

Kitap ve kültür dünyasının nabzının attığı Arka Kapak, aylık olarak yayın hayatına devam eden bir dergi. Bir dosya başlığı dâhilinde inceleme yazıları, kitap tanıtımları, söyleşiler ve çeşitli konu başlıkları ve geniş yazar kadrosuyla yayın hayatına devam eden Arka Kapak, yayın dünyasının meraklıları için oldukça nitelikli bir kaynak.

Arka Kapak
Arka Kapak

CAROUSEL DECATHLON HİZMETE AÇILDI

22 yıldır sosyal bir yaşam merkezi olarak ziyaretçilerinin yenilikleri deneyimlemesini sağlayan Carousel alışveriş merkezi, dinamik markaları bünyesine katmaya devam ediyor. Fransız devi inovasyon harikası Decathlon markası Carousel 1.kat’da hizmete açıldı.70’den farklı İnovatif spor ürününü, fiyat avantajıyla ziyaretçileriyle buluşturan Decathlon Bakırköy’ün merkezinde Carousel’de misafirleriyle buluştu.

Decathlon
Decathlon