Çeşme’nin gizli kalmış muhafazakar tatil cenneti: Club Familia

Club Familia Çeşme Tatil Köyü
Club Familia Çeşme Tatil Köyü

Suyunda, havasında ve toprağında farklı bir şey var. Açıklaması zor bir duygu, fakat Çeşme‘ye ayak basar basmaz serotonin hormonu harekete geçiyor. Mutluluk veren bu farklı tılsımıyla Çeşme, deyim yerindeyse insanı kendine mıknatıs gibi çekiyor. Çeşme Ege’nin en değerli mücevherlerinden biri… Bu yeryüzü cenneti seneler boyunca muhafazakar ailelerin kendi değerlerine uygun bir konaklama tesisi bulunmaması sebebiyle tatil rotası olarak hep en son sırada yer aldı. Ancak artık kendinizi Çeşme’nin büyüleyici doğasında keşfedeceğiniz ve muhafazakar ailelerin değerlerini önemseyen bir vaha olan Club Familia Çeşme Tatil Köyü özlenen Ege tatilini sizlere sunuyor.

Ege’de Değerlerinize Uygun Bir Hava

Club Familia Çeşme‘nin sarıp sarmalayan nemi ve meltemiyle kendine ilk görüşte aşık ediyor. Bu ilk görüşte aşk o kadar kuvvetli ki tekrar ve tekrar gitmek isteyeceksiniz.

Yemyeşil ağaçların içinde gizlenmiş Club Familia, Ege kültürüyle mükemmel uyum içindeki hizmet anlayışı ve üstün kalitesiyle muhafazakar ailelere hayallerindeki tatili sunuyor. “Benim için tatil; doğanın bağrında huzurlu anlar ve ailenin tüm bireylerini kucaklayan imkanlar” diyorsanız Club Familia Çeşme en doğru alternatif olacaktır.

Club Familia Çeşme‘nin sarıp sarmalayan nemi ve meltemiyle kendine ilk görüşte aşık ediyor.
Club Familia Çeşme‘nin sarıp sarmalayan nemi ve meltemiyle kendine ilk görüşte aşık ediyor.

Mavi Bayraklı Plajda Doğa İle Güçlü Bir Bağ

Club Familia‘nın mavi bayraklı kumsalında ailenizle zevkli yürüyüşler yapabilir, çocuklarınızın doğa ile aralarında güçlü bir bağ oluşturabilirsiniz.

Erkek ve kadın misafirler için ayrı ayrı düşünülmüş özel güneşe açık havuz ve plajlarında serinleyebilirsiniz. Her bir detayın özenle düşünüldüğü lüks odalarda günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Ayrıca açık büfe, zengin mutfağı sayesinde gün boyu ailenizle sağlıklı yiyeceklerle damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakabilirsiniz. Modern çarşısı, çocuk oyun alanları, keyifli konserleri ve her yaşa özel animasyonlarıyla Club Familia Çeşme Tatil Köyü ailenizle keyifli anılar biriktirmeniz için her şeyi düşünmüş.

Bir çok yere yakınlığıyla insanı kendine çeken bir tatil köyü...
Bir çok yere yakınlığıyla insanı kendine çeken bir tatil köyü...

Çeşme‘nin turkuvaz sularında yüzmenin, mavi bayraklı kumsalında çıplak ayakla yürümenin ya da masmavi sulara karşı gün batımını izlemenin verdiği iç huzurla dolmak için burası muazzam bir yer. Sadece masmavi denizini seyretmek bile huzur ve pozitif duygular yüklenmeniz için yeterli.

Doğanın karşı konulmaz güzelliğin verdiği bu duygularla kendinizi çok daha güçlenmiş ve şehrin stresinden arınmış hissedeceksiniz.

Tazelenip Dinlenmeniz için Kusursuz Hizmet Anlayışı

Ege’nin değerli tatil beldesi Çeşme‘de ruhen ve bedenen dinlenip tazelenmek üzere, 4 yıldızlı standartlara sahip 235 oda 700 yatak kapasitesiyle Club Familia Çeşme Tatil Köyü‘nde hayatınıza güzel, huzurlu ve ailece keyif aldığınız bir tatili yaşayabilirsiniz.

4 yıldızlı standartlara sahip 235 oda 700 yatak kapasitesiyle Club Familia Çeşme Tatil Köyü
4 yıldızlı standartlara sahip 235 oda 700 yatak kapasitesiyle Club Familia Çeşme Tatil Köyü

Bir adet restoran, oyun salonu, 3 adet yüzme havuzu (2 adet bayanlar için), kreş, Fitnes center, voleybol sahası, tenis kortu, Türk hamamı, Fin hamamı, Sauna, Sağlıklı yaşam merkezi (SPA), Kuaför salonu, 24 saatsağlık hizmeti ile konforlu bir tatil anlayışı da sizleri bekliyor olacak.

Ayrıca İzmir’e 90, Çeşme limanına 6 km uzaklıkta olan Club Familia‘da hava limanı, otogar transfer işlemleri gerçekleştirilmesinin yanı sıra Alaçatı, İzmir, Çeşme ve Sakız Adası’na da turlar düzenlenmekte.

Tatil rezervasyonunuzu hemen yapmak ve daha fazla detaylı bilgi almak için http://www.clubfamilia.com/ adresine tıklayın!