İstanbul’un terası konuklarını bekliyor

Pierre Loti-Turquhouse Boutique Hotel
Pierre Loti-Turquhouse Boutique Hotel

İstanbul’un en nezih ve bilinen mekanların Pierre Loti çay bahçelerinin yanı sıra Turquhouse Hotel konaklamak isteyenler için de hazır.

Yeditepe İstanbul’un en güzel manzarasına sahip Pierre Loti Tepesi’nde kendinizi uyanmak istemeyeceğiniz bir rüyada bulacağınız müthiş bir konaklamaya hazır olun. Atalar Şirketler Grubu işletmesi olan Turquhouse Hotel, 2002 yılından beri hizmet veriyor. 18. yüzyıl Osmanlı mimarisini yansıtan İstanbul konaklarının restorasyonu ve yeniden yorumlanmasıyla, günümüze tarihi bir değer olarak aktarıldı.

117 yataklı dev tesis

Turquhouse Boutique Hotel konforunun yanı sıra imkanlarıyla da cazip. Eyüp, Ayvansaray, Balat, Cibali, Fener, Hasköy ve Sütlüce konaklarıyla da hizmet veren tesis, 7 elite, 2 aile odası, 1 engelli odası ve 57 standart odası ile toplam 67 oda,117 yatağıyla konuklarını bekliyor. Standart odalarda klima, 29 kanal uydu yayınlı televizyon, minibar, resepsiyon bağlantılı telefon, kablosuz internet, resepsiyonda kasa, saç kurutma makinesi, kaloriferli ısıtma sistemi standart olarak sunuluyor. 5 ile 20 kişiye kadar toplantı salonları, internet köşesi, tesis genelinde kablosuz internet erişimi, kuru temizleme, konaklayan misafirlere özle otopark bulunuyor.

Pierre Loti - Seyir tepesi
Pierre Loti - Seyir tepesi

Eyüp Sultan’a 10 dakika

Ramazan‘da Eyüp Sultan caminin eşsiz maneviyatını huzur içinde yaşamak için Turquhouse Boutique Hotel misafirlerini bekliyor. Muhteşem Haliç ve İstanbul manzarası eşliğinde, nitelikli hizmet anlayışıyla; misafirlerine unutulmaz bir hatıra yaşatıyor. Otelin bunun yanı sıra “Muhteşem Yüzyıl” ve “Merhamet” dizilerine de ev sahipliği yaptı. Turquhouse Hotel, Eyüp Sultan Camii’ne 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunuyor. İstanbul’da teleferikle çıkılabilen ilk otel olma özelliği taşıyan tesise özel aracınız dışında otobüs, metrobüs ve deniz yolu ile de ulaşabilirsiniz.