Öneride öneriler

Önerilerde Şubat ayı
Önerilerde Şubat ayı

Şubat ayının en farklı ve en ilgi çekici önerileri Skyroad'da. Sizde ne aradığınızı bilmiyorsanız bu köşeye bakabilirsiniz...

Samsung yepyeni aksesuarlarıyla mobil deneyime renk katıyor

Samsung Electronics, beş yeni aksesuarını Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sundu. Aksesuarlar arasında kablosuz hoparlör, kulaklık ve taşınabilir şarj cihazları tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Şıklık, rahatlık ve performans özellikleriyle öne çıkan bu özel ürünler, kullanıcıların mobil deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Samsung Electronics
Samsung Electronics

  • KIŞILIĞINIZ BUKETLERDE
  • Yunus Karma
  • Beşiktaş Abbasağa’daki çiçek atölyesinde, her siparişi, çiçek sahibinin karakterine göre ve onun ruhunu yansıtan buket ve arajmanlarla karşılayan Yunus Karma size kokuları verenkleriyle harika buketler sunuyor. Yunus Karma, sıradan çiçekçilerde kolay kolay bulamayacağınız birçok farklı çiçeği sizin için bir araya getiriyor.
  • Yunus Karma
  • Gelin buketleri başta olmaz üzere, konsept tasarımlarla hayatınıza renk katabilir, kendinizi anlatan çiçekleri sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Üstelik, kuruduklarında bile ayrı bir güzellik olan bu çiçekleri istediğiniz zaman Beşiktaş’taki çiçekçide çerçeveletebilirsiniz.
  • Yunus Karma, sıradan çiçekçilerde kolay kolay bulamayacağınız birçok farklı çiçeği sizin için bir araya getiriyor.

ÜSKÜDAR BELEDIYESINDEN ŞIK VE ÇEVRECI FIKIR

Ekolojik çanta

Üsküdar Belediyesinin naylon poşete şık bir alternatif olarak sunduğu ve daha uzun süre kullanılabilen geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen çantalar tam anlamıyla bir “geri dönüşüm” ürünü olarak hayatımıza girdi. Çevre duyarlılığıyla dikkat çeken her biri tek ve eşsiz olan bu rengarenk çantalar Üsküdarlılara ücretsiz dağıtılıyor.

Ekolojik çanta
Ekolojik çanta

  • SAĞLIKLI EKMEKLERIN ADRESI
  • İstanbul Halk Ekmeği
  • İstanbul Halk Ekmek, sofralarımızın vazgeçilmezi ekmeği yıllardır damak zevkimize, sağlık durumumuza ve öğün türümüze göre taze bir şekilde raflara diziyor. Kepekli, sade, glütensiz, tam buğdaylı gibi birçok çeşidin yanında ruşeymli, fındık ve üzümlü, cevizli gibi nadir lezzetleri de bulabilirsiniz. İHE ürünleri, İstanbullularda sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getiriyor.
  • İstanbul Halk Ekmeği

En sevdiğimiz için hediye fabrikası

Sevdiklerinize hediye seçerken zorlanıyorsanız Hediye Fabrikası’nın geniş ürün yelpazesinden yararlanabilirsiniz. Şubat ayında, “hediyefabrikasi.com” internet sitesindeki “Sevgiliye Hediye” bölümünde hayalini kurduğunuz ve kafanızda tasarladığınız o değerli hediyeleri bulabilir ve hızlı gönderi seçeneği ile sizin için özel kişiye bir an önce ulaşmasını sağlayabilirsiniz

“hediyefabrikasi.com”
“hediyefabrikasi.com”
  • İSTANBUL TEMALIHEDIYELERIN ADRESIhediyemistanbul.com
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ bünyesinde hayata geçen“hediyemistanbul.com” İstanbul temalı hediyelik ürünlerine ulaşabileceğiniz mükemmel bir site. Tarihi ve kültüreleserlerin reprodüksiyon üretimini yapan Hediyem İstanbul, dekoratif ve hediyelik ürünler, kartpostallar, kişisel ürünler, kupalar ve magnetlerle geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hediyem İstanbul’daki tasarımlar İstanbul aşığı dostlar için harika bir seçim.
  • “hediyemistanbul.com”

İNDIRIMLI ETKINLIKLERI KAÇIRMAYIN

firsat.me

firsat.me, internet kullanıcılarına ayrıcalıklı bir sosyal alışveriş ve yaşam platformu olarak hizmet veriyor. Sizlere her gün birbirinden farklı hizmetleri, hiç bilmediğiniz mekanları en uygun fiyatlarla keşfetme fırsatı sunuyor. Sinema biletleri, konserler, gezi turları, mekanlar, tatiller ve daha pek çok başlık altında site üyelerine özel indirimler sunan firsat.me etkinlik takviminizi oluştururken size de büyük kolaylık sağlayacak.

  • SINEMASEVERLERE ÖZEL ALIŞVERIŞhayalkahramanlari.com
  • “hayalkahramanlari.com” sinemaseverlerin dünyada ilgi gören film, dizi, animasyonların lisanslı ürün ve aksesuarları ile yaratıcı tasarımlar olarak sınıflandırılan takıları ve aksesuarları bulabileceği bir alışveriş sitesi. Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Açlık Oyunları, Star Wars gibi pek çok filmin ürünleri bir arada bulacağınız site size hayalinizdeki kahraman olma fırsatını sunuyor.
  • “hayalkahramanlari.com”

İYI ŞEYLER DÜKKANI: LSV DÜKKAN

LÖSEV’in bünyesinde tedavi gören çocuklar ve anneleri için rehabilitasyon amaçlı olarak açtığı meslek edindirme kursları hem çocukların yüzlerini güldürdü hem de annelerin beslenme ve kanser arasındaki ilişki, çocuk gelişimi gibi konularda bilgilenmesine olanak sağladı. LSV Dükkan da bu kurslarda yapılan ürünlerin satıldığı ve ailelerin zorlu mücadelelerine katkı sağladığı iyi şeyler dükkanı olarak kuruldu. İyilik dolu ve iyi bir alışveriş yapmak isteyenler için işte adres: www.lsvdukkan.com

LSV Dükkan
LSV Dükkan
  • ÇOCUKLARIN HAYALLERI GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOr
  • 3 Boyutlu kalem: IDO3D
  • Çocukları eğlendirirken hem yaratıcılıklarını, hem de el becerilerini geliştiren IDO3D kalemle birbirinden keyifli dikey tasarımları güvenle yapabilmeleri mümkün. Çocuğunuz ister bir araba, ister bir dinozor hayal etsin, bu kalemle hayal ettiklerini havaya çizip, saniyeler içinde onu gerçeğe dönüştürebilecek. Ayrıca IDO3D kutusundan çıkan tasarım kılavuzu ile de birbirinden eğlenceli çizimler yapabilecek. Yani, bu kalemle çizecekleri çocukların hayal gücü kadar sınırsız!
  • IDO3D

VITAMIN ÖLÇÜMÜ ARTIK TELEFONDA

Vıtastıq

Gelişen mobil teknolojisinin sağlık ölçümlerimizi yapacağını kim bilebilirdi? Vitastiq, üretilen metal bir detektörün telefonunuzun jak girişine takılarak ve uygulamadaki adımları izleyerek vücudunuzdaki vitamin ve mineral oranlarını istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde ölçmenize yarayan bir cihaz. Android ve İOS telefonlarda kullanabileceğiniz Vitastiq uygulaması uygun fiyatıyla vücut sağlığını her an takip etmenizi sağlıyor.

 Vitastiq
Vitastiq

  • DÜNYANIN EN INCE E-OKUYUCUSU CALIBRO SENSE
  • Calibro Sense, dokunmatik ekranı ile hem e-kitapların sayfaları arasında kolayca gezinme hem de sayfaları okuma alışkanlıklarına göre ayarlama imkânı tanıyor.Calibro Sense 155 gram ağırlığı ile çantanızda, cebinizde her yere taşıyabileceğiniz bir cihaz.“babil.com”dan temin edebileceğiniz Calibro, binlerce kitaplık bir kütüphaneyi yanında taşımak isteyenlerin hayallerin ötesinde bir hafiflik sunuyor.
  • Calibro Sense

OKUYAN GENÇLERIN YENI ILGI ODAĞI CİNS

Albayrak Medya Grubu bünyesinde 17 sayıdır yayımlanan Cins dergisi, kültüre ve düşünceye ilgi duyan gençlerin ilgi odağı. Gündeme ve sosyal gelişmelere ise ters bir açıdan bakan Cins, geniş yazar kadrosu ve kendine has içerikleriyle göz dolduruyor. Kitapçılardan ve gazete bayilerinden temin edebilecek derginin okurlarına verdiği sürpriz posterler ise arşivlik.

Albayrak Medya Grubu bünyeside, Cins Dergisi
Albayrak Medya Grubu bünyeside, Cins Dergisi