Playstation 4 yenilendi!

Playstation 4
Playstation 4

Sony, yeni kablosuz cihazı “PlayStation Camera”, platinum kablosuz mikrofonlu kulaklık ve ince “PlayStation 4”ü tanıttı.

Dikey stand

Dikey stand, yeni ince PS4 ve PS4 Pro’nun en iyi tasarım özelliklerini öne çıkartmak için dikey olarak kurulduğunda “sistemin gölgesi”ni andırmak üzere yarı saydam malzemeden üretildi.

Sony, aralarında kablosuz kontrol cihazı (Dualshock 4), PlayStation Camera ve PS4 ve PS4 Pro sistemler için özel olarak tasarlanan dikey standın da bulunduğu yeni PlayStation 4’ü tanıttı. Gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan yeni aksesuar ve cihazın bu yıl içerisinde Japonya, Kuzey Amerika ve Avrupa’da piyasaya sürüleceğini duyurdu. Platinum kablosuz mikrofonlu kulaklığın ise yıl sonunda oyun severlerle buluşacağını belirtti.

PlayStation 4, dikey stand.
PlayStation 4, dikey stand.
  • Yeni kablosuz kontrol cihazı
  • PS4 için yeni kablosuz kontrol cihazı (Dualshock4),ışıklı bardan gelen ışığın dokunmatik yüzeye de yansımasını sağlayarak, ışıklı çubukla aynı renkte yeni pırıltılı çizgiler sunuyor.

Dualshock 4
Dualshock 4

Yeni PlayStation Camera

Yeniden tasarlanan PlayStation Camera, yeni kompakt silindirik forma sahip. PS Camera, kullanıcıların açısını kolayca ayarlama ve TV’nin üzerine kurulabilme imkânı sunuyor.

PlayStation Camera
PlayStation Camera
  • Platinum kablosuz mikrofonlu kulaklık
  • Sony’nin özel 3D ses teknolojisiyle çalışan yeni mikrofonlu kulaklığı, gelişmiş yüksek konum düzeni 7.1 sanal surround ses yapısına sahip. Ürün aynı zamanda birlikte verilen 3.5 mm ses kablosuyla mobil cihazlar ve PS VR ile de uyumlu.

Platinum kablosuz mikrofonlu kulaklık
Platinum kablosuz mikrofonlu kulaklık