Ruhunu playle

Ruhunu playle
Ruhunu playle

Ruhu dinlendiren müziklerle bu ayda biz sizlere bir kaç tercih sunduk. Resitallerden, konserlere her şey burada...

İstanbul resitalleri başlıyor

Sakıp Sabancı Müzesi the Seed'de gerçekleşecek İstanbul Resitalleri 11. Sezon Açılışı, 10 Ekim'de iki önemli ismi aynı anda ağırlıyor! 1737 Francesco Goffriller yapımı yaklaşık 300 yıllık çellosu ile barok müziğin günümüzdeki en önemli temsilcilerinden ünlü Fransız Çelist Ophélie Gaillard'a Altın Madalya'lı ünlü İsviçreli piyanist Cédric Pescia piyanosu ile eşlik ediyor. 12 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek resitallerde toplam 12 uluslararası sanatçıyı ağırlanacak.

İstanbul Resitalleri
İstanbul Resitalleri

Muud'una göre müzik

2017 yazını “Kendi Kendine” ismini verdikleri yeni albümlerindeki yepyeni şarkılarıyla karşılayan MFÖ, yeniden İstanbul’da sahnede! Muud Harbiye Açık Hava Konserleri kapsamında MFÖ 18 Ekim Çarşamba akşamı, Ele Güne Karşı, Güllerin İçinden, Yaşın 19, Alidesidero gibi hem dillere dolanan efsaneleşen şarkılarını hem de satış listelerinde zirveye yerleşen yeni albümlerinden sevilen şarkılarını seslendirecek. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinliği kaçırmayın.

MFÖ
MFÖ

David Helfgott Zorlu Psm'de

Shine filminin efsanevi piyanisti David Helfgott, 15 Kasım’da İstanbul Zorlu PSM’de, hayranlarıyla buluşacak. Hayatını anlatan Shine filminde yaşama olan sımsıkı bağını gördüğümüz, kendisini canlandıran Geoffrey Rush’a Oscar ödülü kazandıran David Helfgott, 12 yıl psikolojik tedavi görmesine sebep olan Rachmaninoff’un 3. Piyano Konçertosu’nu çalmak üzere, Piu Entertainment organizasyonu ile İstanbul’a geliyor.

David Helfgott
David Helfgott

Vega "Delinin Yıldızı"

İlk albümünü 1999’da yayınlayan Türk Rock müziğinin önemli gruplarından Vega’nın 12 yıllık bir aradan sonra çıkan “Delinin Yıldızı” albümü hayranlarınca sevinçle karşılandı. “Tamam Sustum”, “Mendil”, “Dünyacım”, “Ve Tekrar” gibi şarkıların yer aldığı albümün en göze çarpan parçası ise “Arzuhal”.

Vega
Vega

Yener Çevik "Birden bire"

Türkçe rap müziğin güçlü sesi Yener Çevik’in yeni albümü “Birden Bire” dinleyicilerinden şimdiden tam not aldı. Kapak tasarımı Panthera Productions‘a altyapıları Umut Timur‘a ait albümde, sanatçının “Senle Zor” isimli parça şimdiden rapseverlerin dilinde.

Yener Çevik
Yener Çevik

Ahmet Aslan ve Kemal Dinç "Duo"

Kemal Dinç ve Ahmet Aslan’ın müzikal birliktelikleri, 18 eserin yer aldığı “Duo” albümüyleKalan Müzik tarafından sevenlerinin beğenisine sunuldu. Sanatçıların Mardin’den Ege’ye, Yunus’tan Nesimi’ye uzanan albümünde Erdal Erzincan, Antonis Anissegos (piyano) ve Yadigar Koçer (ses) gibi sanatçılar da hoş katkılar sağlıyor.

Ahmet Aslan - Kemal Dinç
Ahmet Aslan - Kemal Dinç

SOSYAL MEDYANIN GÜCÜ SUNAR

Burak King

Burak King'in, ILS Vision Music etiketiyle yayınlanan "Koştum Hekime" isimli tekli çalışmasının klibi yaz döneminde sosyal medyada en çok izlenen klip oldu. Klip, şarkının ve sanatçının tarzının güzelliğinin yanı sıra, klipte bir kamyonetin arkasına bağlı römorke yerleştirilmiş rahat bir oturma odası eşliğindeki keyifli görüntüler nedeniyle gezgin ruhlu dinleyiciler tarafındanyoutube’da öyle çok tıklandı ki, son izlenme sayısı yaklaşık 35 milyon.

Burak King
Burak King