Skymüzik

Skymüzik
Skymüzik

Ses insanların temel ihtiyaçlarını anlatmak için iletişimin temel kaynağı, ritim üzerine bir ahenkle inşa edilen müzik ise ruhların birbirine açılmasının en önemli yollarından biri. Her yeni çıkan albüm, her yeni şarkı, yeni tanışılan bir ses ve bir söz ruhumuzu anlatmamız ve anlamamız için bize yeni bir yol sunar. Beethoven’ın da dediği gibi; "Müzik, her bilgelik ve felsefeden daha yüksek esin verir."

İlhan İrem'den 35 yıllık senfonik rock üçlemesi

1980 - 1987 arasında, yedi yıllık bir çalışma ile tamamlanan, kesintisiz bir müzikal yapıdan oluşan, İlhan İrem imzalı 150 dakikalık rock senfoni 35. yılında hem tek tek hem de bir arada plak formatında tekrar yayında…

İlhan İrem
İlhan İrem

Fazıl Say'dan "Chopin Noktürnler"

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say’ın; Chopin’in romantik dönemde piyano için yazdığı en güzel ve tanınmış parçaları olan noktürnlerini yorumladığı “Chopin Noktürnler” albümü raflarda yerini aldı. Gece müziği anlamına gelen“Noktürnler” bu dünya yorgunluğunuza karşı gelecek.

Fazıl Say
Fazıl Say

İlhan Erşahin'den "Solar Plexus"

“Solar Plexus”, zamanlar, mekanlar ve boyutlar arası bir yolculuk sunuyor. İlhan Erşahin, Alp Ersönmez, Turgut Alp Bekoğlu ve İzzet Kızıl’dan oluşan Istanbul Sessions’a bu albümde Erik Truffaz, Dave Harrington, Nils Petter Molvaer, İbrahim Maalouf gibi isimler eşlik ediyor.

İlhan Erşahin
İlhan Erşahin

Sinematik pop dünyasında çarpıcı bir ses: Joy Exit

Ünlü prodüktör ve besteci Joe Mardin’in kendilerini tanıştırmasını takibenİstanbul’da çalışmaya başlayan Türkiye’nin dünyaca ünlü bestecilerinden ErdemHelvacıoğlu ve Türk caz dünyasının önde gelen vokalist ve şarkı yazarlarından Şirin Soysal`ın kurduğu Joy Exit ilk EP`sini yayınladı.

Joy Exit
Joy Exit

İn Hoodies "Coo Coo" adlı yeni single'i ile sizlerle

Zengin melodik altyapıları, girift sözleri ve çarpıcı canlı performanslarıyla tanınan alternatif rock sanatçısı In Hoodies “Coo Coo” adlı yeni şarkısını dinleyiciyle buluşturdu. Şarkı insanlık tarihi boyunca dönem dönem hissedilen, bugün ise bizi tamamen kuşatmış olan bir felaket beklentisinin gölgesini taşıyor.

İn Hoodies
İn Hoodies

Çelik "Tövbe ettim"diyor

İlk albümünden bu yana onlarca hit şarkıya imza atan Türk Pop Müziği'nin efsane ismi Çelik Erişçi, sürpriz teklisi “Tövbe Ettim” ile yaza iddialı bir merhaba diyor. Sözü, müziği ve düzenlemesi Çelik Erişçi’ye ait olan şarkının klibi Tuz Gölü’nün doğal güzelliği ve eşsiz manzarası eşliğinde çekildi.

Çelik
Çelik

"Vay be" Kenan Doğulu geliyor

Kenan Doğulu yepyeni bir soundla hazırladığı “Vay Be” adlı albümünü hayranlarıyla buluşturdu. Pop, elektronik, etnik ve house tarzlarını birleştiren, her şarkısıyla dansın ritmini hissettiren Doğulu'nun yepyeni albümünde sımsıcak 7 şarkı bulunuyor.

Kenan Doğulu
Kenan Doğulu