Skymüzik festivali

​Skymüzik festivali
​Skymüzik festivali

Skymüzik'de festival havası... Bu ayın en iyi festivalleriyle karşınızdayız.

ZEYTİNLİ ROCK FESTİVALİ

Geçtiğimiz yıl 70’den fazla sanatçı ve 150.000’den fazla müzikseveri buluşturarak Türkiye müzik festivali tarihine damga vuran Zeytinli Rock Festivali, bu yıl da efsane bir organizasyon ile müzikseverlerle buluşmak için hazır! Türk rock müziğinin geçit töreni Zeytinli Rock Festivali, 23 - 27 Ağustos 2017 tarihleri arasında Dalyan Sahili’nde yine müziğin dev isimlerini aynı sahnede buluşturacak.

23 / 27 Ağustos - Dalyan Sahili
23 / 27 Ağustos - Dalyan Sahili

LOLLAPALOOZA

İlk kez 1991 yılında Perry Farrell tarafından organize edilen Lollapalooza, modern festival deneyiminin ilk öncülerinden. Lollapalooza, birçok müzik tarzını kucaklayan, benzersiz bir kimyaya sahip olmasıyla biliniyor.

3 / 6 Ağustos - Chicago
3 / 6 Ağustos - Chicago

BODRUM MÜZIK FESTIVALI

Bodrum’un tarihi dokusu ve eşsiz doğasına yayılan Bodrum Müzik Festivali, 12-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında konserlere, klasik müzik etrafında şekillenen sinema, çağdaş sanat, edebiyat, çocuk atölyeleri, gastronomi gibi farklı disiplinlerden deneyimlere ve klasik müzikle iç içe geçen rehberli turlara, Bodrum’un simgesel mekanlarında ev sahipliği yapacak. Etkinlik kapsamında Fransız soprano Emma Shapplin, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’yla birlikte 13 Ağustos’ta klasik müzikseverlerle buluşacak.

12 / 16 Ağustos - Bodrum
12 / 16 Ağustos - Bodrum

4. YAVUZ ÇETİN MÜZİK FESTİVALİ

Olağanüstü yeteneğiyle kısa müzik serüveninde milyonları etkisi altına alan, Türk rock müziğinin gelmiş geçmiş en iyi gitar virtüözü olarak anılan, Hendrix'in ruhunu taşıdığı iddia edilen ve aramızdan çok erken ayrılan Yavuz Çetin, ölümünün 16’ıncı yılında sevenleri ve arkadaşları tarafından bir kez daha müzikle anılacak.

13 Ağustos - UNIQ Açıkhava Sahnesi
13 Ağustos - UNIQ Açıkhava Sahnesi

TRIGGERFINGER

Belçikalı rock grubu Triggerfinger, 4 Ağustos'ta Dorock XL sahnesinde... olacak. Triggerfinger'ın müziği yetişkin dinleyiciler tarafından Led Zeppelin, yeni nesil tarafından ise Queens of The Stone Age'e benzetiliyor. 3 albümlerinin yanı sıra “Faders Up” adında bir de canlı albümleri bulunan Triggerfinger; Lykke Li'nin popüler parçası I Follow Rivers’a yaptığı akustik cover ile de Belçika ve Hollanda listelerinde zirveye yerleşmeyi başardı.

4 Ağustos - Dorock XL
4 Ağustos - Dorock XL

TRAKYA FEST

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Trakya Fest en sevilen sanatçıları Erikli Sahili'nde müzikseverlerle buluşturuyor. Saros Körfezi'nin serin sularında serinleyip, sahilde müziğe doyup, ağaçların arasında eşsiz bir kamp müzikseverleri bekliyor. 3 gün boyunca sürecek festivalde Manga, Bülent Ortaçgil, Duman, Leman Sam, Şebnem Ferah, Moğollar & Hayko Cepkin, Selçuk Balcı ve Niyazi Koyuncu gibi farklı müzik tarzlarının sevilen isimleri sahne alacak.

4 / 6 Ağustos - Edirne
4 / 6 Ağustos - Edirne

MOOVMENT FESTIVAL

Pek çok dünyaca ünlü festival ve turnelerin İstanbul şovlarının ardından One Colony, ilk kez kendi konsept festivali Moovment Festival’i elektronik müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor! Elektronik müziğin önde gelen isimlerinden oluşan “line-up”ı, büyüleyici sahne prodüksiyonları, festival aktiviteleri ve çok daha fazlasını sizlere sunacak olan 10 saatlik müzik şöleni Moovment Festival, 19 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park, İstanbul’da olacak.

19 Ağustos - Küçükçiflik Park
19 Ağustos - Küçükçiflik Park

UNPLUGGED MUSIC FESTİVAL

Mtv ödüllü Manga’nın solisti Ferman Akgül ve şirketi 06 Records, Türkiye'nin ilk akustik müzik festivali Unplugged Music Festival’ini gerçekleştiriyor. Türkiye'nin en önde gelen eşsiz pop, rock ve rap yıldızlarını ağırlayacak olan Unplugged Music Festival’in sonradan açıklanacak“headliner” ismi büyük bir sürpriz olacak.

26 / 27 Ağustos - Alaçatı
26 / 27 Ağustos - Alaçatı