Skyteknoloji'de haziran ayı

Çağ atlayan teknoloji...
Çağ atlayan teknoloji...

Ayın güncel teknolojik aletleriyle derlediğimiz bu köşede yine birbirinden güzel ve iddialı modelleri sizlere sunuyoruz... Gelin birlikte bakalım.

Dell’in en hafif, en güçlü ve en ince istemcisi Türkiye’de

Dell, üstün performans ve yönetilebilirlik sunan giriş seviyesindeki en hafif ve en güçlü ince istemcisini kullanıcılarla buluşturuyor. Sadece 240 gram ağırlığındaki yeni ince tasarımıyla Wyse 3040, 2 GB'a kadar DDR3 RAM'i ve 8 GB'a kadar flashı destekleyen Intel Atom 1,44 GHz dört çekirdekli işlemci içeren, ilk giriş seviyesindeki ince istemci olmasıyla, hafif multimedya kullanımları ve yerel uygulama faaliyetleri için ideal bir çözüm sunuyor.

Delll
Delll

HP'den göz alıcı ekran DreamColor Z31x Studio

HP, en yenilikçi ekranı DreamColor Z31x Studio'yu kullanıcıların beğenisine sundu. Geniş renk gamı bulunan DreamColor Z31x'te, tam siyah rengi ortaya çıkaran yenilik, kendi kendini kalibre edebilen dâhili bir kolorimetre ve sezgisel iş akışı ve yönetim araçları yer alıyor. Bu özellikler son editörler, çevrimiçi editörler, renkçiler, ışıkçılar, dizgiciler, fotoğrafçılar, grafik sanatçıları ve tasarımcılar için kritik önem taşıyor.

HP - DreamColor Z31x Studio
HP - DreamColor Z31x Studio

Yeni nesil telefon Xperia XA1 ve L1 Türkiye'de

Sony tarafından üretilen yeni nesil Xperia XA1 ve Xperia L1 Türkiye'de satışa sunuldu. Xperia XA1 23 MP ana kamera, 8 MP selfie kamerası ve 5 inç neredeyse çerçevesiz HD ekranı ile beklentilerin ötesine geçerken, Xperia L1, öğrenme ve adapte olma yeteneğine sahip kullanıcı ara yüzü ile dikkat çekiyor. Xperia XA1, 1.599 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile perakende satış noktalarında yerini alırken, Xperia L1 ise, 1.199 TL ile satışa sunuluyor.kontrolü özelliği ile dikkat çekiyor.

Sony Xperia XA1 ve L1
Sony Xperia XA1 ve L1

Sony, 9 Fotoğraf Makinesi ile devrim yaşatıyor

Sony devrim yaşatan yeni fotoğraf makinesi α9‘un piyasaya çıkışını duyurdu. Saniyede 20 kareye kadar yüksek hızlı, kararma olmaksızın kesintisiz çekim yapabilen makine, saniyede 60 AF/AE takip hesaplaması gerçekleştiriyor. Modern bir dijital SLR fotoğraf makinesinde mümkün olmayan daha birçok etkileyici yeteneği fotoğrafçılara sunan α9, 20 kata kadar daha yüksek hızda işlemeyi mümkün kılarken, dünyada türünün ilk örneği 35mm full frame yığılı Exmor RS CMOS sensör sayesinde yapılabiliyor.

Sony fotoğraf makinası
Sony fotoğraf makinası

Plantronics ile tek şarz ile 18 saat müzik dinleyin

Daha önce kablosuz kulaklık pazarında BackBeat Sense ile ses getiren Plantronics, bu kez BackBeat 500 serisi ile kulaklık sektörüne hareket katmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatıyla her kesime hitap eden yeni BackBeat 500 serisi, rakiplerine göre güçlü ses performansı, pil ömrü ve hafif yapısı ile farkını ortaya koyuyor. BackBeat 500 serisi tek seferlik şarj ile 18 saat kablosuz kullanım imkânı sunuyor. Hepsiburada, Turkcell, D&R mağazalarında bulabileceğiniz BackBeat 500 serisinin satış fiyatı 499 TL.

Plantronics kulaklık
Plantronics kulaklık

Harman ve Microsoft'tan ortak hoparlör, INVOKE

Geçen yıl dillendirilmeye başlanan Harman ve Microsoft ortak yapımı hoparlör Harman firması tarafından resmen açıklandı. YAKINDA sloganıyla gün yüzüne çıkan Invoke, 360 derecelik yapısıyla her tarafa eşit ses deneyimi sunuyor. Bünyesinde Microsoft’un Cortana sanal asistanını bulunduran ürünün en büyük rakibi olarak, Amazon Echo ve Google Home gösteriliyor. Üzerinde yer alan mikrofon sayesinde sesli konuşmalar da yapılabiliyor.

Harman ve Microsoft'tan ortak hoparlör, INVOKE
Harman ve Microsoft'tan ortak hoparlör, INVOKE