Şubat ayını etkisi altına alan teknoloji

Şubat ayında yer alan teknoloji​
Şubat ayında yer alan teknoloji​

Hepimiz her gün mutlaka bir klavyeyle ya da bir mouse'la haşır neşir oluyor veya bir hoparlöre ihtiyaç duyabiliyoruz. Belki oyun oynarken iyi bir performans sergilemesi için mouse yada eşsiz müzikleri daha iyi dinleyebilmek için hoparlöre... İşte bu yüzden bizde siz bunların arayışına ayrı ayrı girmeyin diye farklı markaları bir araya toplayıp sizin beğeninize sunduk.

LOGITECH MX SOUND

Logitech MX Sound
Logitech MX Sound

Logitech, zarif ve sade tasarımına karşın sunduğu üstün ses kalitesiyle dikkat çeken kablosuz hoparlör MX Sound’u tanıttı. İleri teknolojisi sayesinde, 24 Watt gücünde, boyutuna göre güçlü bir ses çıkışı sunan MX Sound, ideal bas seviyesiyle sanatçıların istediği ses kalitesine ulaşıyor. Hareket sensörü, arkadan aydınlatması ve dokunmatik kontrolleri ile ses ayarını ve Bluetooth cihazlara bağlanmayı kolaylaştıran MX Sound, 20 dakika boyunca kullanılmadığında devreye giren bekleme moduyla güç tasarrufuna da yardımcı oluyor.

  • LOGITECH CRAFT
  • Logitech, tasarım sürecinde rahatlık, verimlilik ve üstün kontrol sağlayan (Creative Input Dial) özellikli ilk klavyesi CRAFT’ı teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu. Eşsiz tasarımıyla CRAFT, Crown isimli akıllı alüminyum tuşla bilgisayar uygulamalarına kolay ulaşım ve kullanım rahatlığı sunuyor. Dokunarak, basarak veya çevirerek kullanılan tuşla, Adobe Photoshop programında görüntü parlaklığı, kontrast ve yoğunluğu gibi ayarlamalar kolayca yapılabiliyor, Microsoft Excel’de şemalar yaratılıp düzenlenebiliyor.
  • Logitech Craft

ULTIMATE EARS WONDERBOOM!

Kablosuz, taşınabilir ve su geçirmez özelliğe sahip Ultimate Ears hoparlör ailesinin yeni üyesi Ultimate Ears WONDERBOOMTM, küçük boyutu, kesintisiz ve mükemmel ses kalitesiyle müzik tutkunlarının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Müziği 360 derecelik açıyla yayan, kristal berraklığında yüksek sese sahip WONDERBOOM, gri, siyah, kırmızı, mavi, pembe ve leylak renkleriyle satışa sunuluyor.

Ultimate Ears WONDERBOOM
Ultimate Ears WONDERBOOM

JAYBIRD

Jaybird
Jaybird

Sporcu kulaklıklarıyla öne çıkan Jaybird, Fredoom 2 ve X3 modelleriyle Türkiye pazarına girdi. Jaybird kulak içi kulaklıkları, müziğin yalnızca iç mekânlarda değil, dış mekânda kullanmak isteyenlere de hitap ediyor. Kulaklık askılarındaki ayarlanabilir klipsleri bir araya getiren Speedfit teknolojisiyle yenilenen Freedom 2, kulaklara kolayca oturabilen formuyla kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor.

G613 LIGHTSPEED

G613 Kablosuz Mekanik Klavye, kullandığı LIGHTSPEED ™ teknolojisi sayesinde 1 ms’lik tepki hızına ulaşırken, kesintisiz iletimiyle de üstün bir performans sunuyor. Bluetooth ile birden fazla cihaza bağlanabilen G613, 2 AA pille 18 aya kadar kesintisiz oyun deneyimi yaşatıyor. İdeal hız ayarı için oyunculara programlanabilir6 özel G-Tuşu sunan klavye aynı zamanda Logitech'in seçkin mekanik tuş anahtarlarıyla profesyonel düzeyde performans ve dayanıklılık sağlıyor.

G613 Kablosuz Mekanik Klavye
G613 Kablosuz Mekanik Klavye

  • G603 MOUSE
  • G603, en üst seviye oyuncuların bile isteklerini karşılayacak kablosuz bir deneyim sunuyor. Logitech G’nin sıra dışı isabet ve kesinlik sağlayan HERO sensörüne sahip ilk oyun mouse’u G603,12.000 DPI hassasiyetine çıkabiliyor. 500 saatlik kesintisiz oyun performansıyla eşsiz bir performans sergileyen mouse, oyun oynanmadığı zamanlarda LO modunda 8 ms tepki süresiyle batarya ömrünü 2 AA pille 18 aya kadar artırabiliyor.
  • G603 Mouse