Şubatın çıkış yapanları

Şubatın çıkış yapanları​
Şubatın çıkış yapanları​

Ses insanların temel ihtiyaçlarını anlatmak için iletişimin temelkaynağı, ritim üzerine bir ahenkle inşa edilen müzik iseruhların birbirine açılmasının en önemli yollarından biri. Heryeni çıkan albüm, her yeni şarkı, yeni tanışılan bir ses ve birsöz ruhumuzu anlatmamız ve anlamamız için bize yeni bir yolsunar. Beethoven’ın da dediği gibi; “Müzik, her bilgelik ve felsefedendaha yüksek esin verir.”

Gece yolcuları'ndan “Yalan”

Gece Yolcuları 2015 yılında yayınladığı son single’ın ardından sessizliğini “Yalan” ile bozdu. Soner Sarıkabadayı’nın yapımcılığında Pdnn müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlanan şarkının sözleri Uğur Arslantürkoğlu’na ait.

Gece Yolcuları
Gece Yolcuları

Ferhan Göçer "Bu kalp içinde teksin"

Ferhat Göçer'in üç senedir hazırlıklarını sürdürdüğü, yeni albümü "Bu Kalp İçinde Teksin" müzikseverlerle buluştu. Göçer "Üçsenedir beklediğim an geldi, her bir şarkım için günlerce, haftalarca ve aylarca yoğun bir emek harcadık. 'Bu Kalp İçinde Teksin' albümümü sevenlerimle buluşturmanın büyük heyecanını yaşıyorum" dedi.

Ferhat Göçer
Ferhat Göçer

Gripin: "Nasılım biliyor musun?"

Sevilen grup Gripin "Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar" albümünün ardından "Nasılım Biliyor Musun?" isimli 5. albümlerini müzikseverlerle buluşturuyor. Gripin'in daha önce yayınlanan dört albümünde olduğu gibi yeni albümlerinin de müzik prodüktörlüğünüHaluk Kurosman üstlendi.

Gripin
Gripin

Justin Timberlake: “Man Of The Woods”

ABD'li pop yıldızı Justin Timberlake uzun zamandır merakla beklenen albümünün çıkış tarihini nihayet Instagram ve YouTube üzerinden paylaştığı bir videoyla duyurdu. 36 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, Man of the Woods adını vereceği yeni albümünü 2 Şubat'ta müzikseverlerle buluşturacak.

Justin Timberlake
Justin Timberlake

Nurcan Eren: “Tin”

Başarılı sanatçı Nurcan Eren, yıllardır üzerinde titizlikle çalıştığı ve "Tin" ismini verdiği albümünü dinleyiciler ile paylaşmanın heyecanını yaşıyor. Albümde bulunan 10 şarkının çoğunun söz ve müziğine imzasını atan Nurcan Eren, "Tin" albümünde Sezen Aksu'nun dışında Sibel Algan ve Erdinç Şenyaylar gibi başarılı isimler ile söz ve müzik anlamında çalışmalar yaptı.

Nurcan Eren
Nurcan Eren

Toygar Işık'dan “Martıların Efendisi”

"Martıların Efendisi"nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü dijital platformlardaki yerini aldı. Başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun'un oynadığı filmde, Mehmet Esen, Ezel Akay, Sarp Akkaya ve Aras Bulut İynemli de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Toygar Işık
Toygar Işık

Fondip: "Yara"

İzmir'inbaşarılı gruplarından FONDİP, yakında DMC etiketiyle yayınlanacak "Bi Solukta" adlı albümlerinin ilk single şarkısı olan "Yara"yı sevenleriyle buluşturuyor. Söz ve müziği Çamur grubundan Murat Ak'a, düzenlemesi ise Uğur Onat Kut'a ait olan "Yara" hüzünlü, hüznün içinde de kızgın bir şarkı…