Teknoloji noktası

​Teknoloji noktası
​Teknoloji noktası

Depolama alanında çığır açan harici bellekler, bu teknoloji çağında ihtiyaçlarımızın öncülüğünü üstlenmiş durumda. Kullandığımız telefonların yada bilgisayarların hafızası yeri geldiğinde bize yetmeyebiliyor. Bu yüzden bizde sizler için bu ihtiyacınızı giderebilecek bir kaç harici belleği bir araya getirerek beğeninize sunduk.

Sandisk iXpand Base iPhone’ları şarj ederken aynı zamanda yedekliyor

iPhone için geliştirilen ve telefon şarj modunda tutulduğu sırada içerikleri otomatik olarak yedekleyen SanDisk iXpand Base, kullanıcıların telefon belleğini kaybetme endişesini ortadan kaldırıyor. 15W'lık güçle hızlı şarj sağlayan iXpand Base ile kullanıcılar iPhone'u her şarj ettiğinde, internet tabanlı depolama seçeneklerinin aylık ücretleri konusunda endişelenmeden dosyalarını orijinal kalitesinde otomatik olarak yedekleyebiliyor.

Sandisk iXpand Base
Sandisk iXpand Base

WD My Cloud Home verilerinizi saklıyor

Western Digital, evdeki Wi-Fi yönlendiricisine doğrudan entegre olan WD My Cloud Home depolama cihazıyla kullanıcıların tüm dijital içeriği tek bir merkezi yerde muhafaza etmesini sağlıyor. Bu cihaz sayesinde kullanıcılar en değerli anılarını sonsuza kadar saklayabiliyor. Aynı zamanda kullanıcılar tüm içerikleri otomatik olarak yedekleyebiliyor; cihazlarına telefonlarından, tabletlerinden, bilgisayarlarından ve harici depolama aygıtlarından erişebiliyor, internet bağlantısının olduğu her yerden My Cloud Home cihazına kaydedilen videoları aktarabiliyor.

My Cloud Home
My Cloud Home

Bir hayatı sığdırabilirsiniz: Sandisk Ultra 400 GB microSDXC

Mobil cihazlarda kullanılan dünyanın en yüksek kapasiteli microSD kartı 400GB SanDisk Ultra microSDXC UHS-I, günümüzün mobil merkezli yaşam tarzının taleplerine ayak uydurarak tüketicilere depolama alanı sınırlamaları hakkında endişe duymadan fotoğraf ve videoları kaydetme ve paylaşma özgürlüğü sunuyor. Android kullanıcıları için ideal olan dünyanın en yüksek kapasiteli kartı 40 saate kadar Full HD video alabiliyor ve üstün performans sunmak için 100MB / s'ye kadar süper hızlı aktarım sunuyor. Bu aktarım hızında, tüketiciler dakikada 1200 fotoğraf aktarabilir.

Sandisk Ultra 400 GB microSDXC
Sandisk Ultra 400 GB microSDXC

Depolamanın yeni bir boyutu: WD Blue 3D NAND SATA SSD

Yüksek performanslı işlem ihtiyaçlarınız için hazır olan WD Blue 3D NAND SATA SSD yüksek kapasite, gelişmiş güvenilirlik ve inanılmaz hız sunuyor. Kendin yap (DIY) meraklılarını, yetkili satıcıları ve sistem kurucularını hedefleyen WD Blue 3D NAND SATA SSD, önceki WD Blue SSD modellerine göre %25'e varan daha düşük bir aktif güç çekiyor. Ayrıca daha az güç kullanılmasıyla, dizüstünüzü yeniden şarj etmeden önce daha uzun süre kullanma imkânı tanıyor.

WD Blue 3D NAND SATA SSD
WD Blue 3D NAND SATA SSD

SanDisk iXpand Flash Drive: iPhone'unuz için ekstra alan

SanDisk iXpand Flash Drive mobil depolama cihazı sunduğu ek 256GB kapasite ile insanların iPhone ve iPad'lerinde hızla ve kolaylıkla yer açmalarına yardımcı oluyor. Esnek Lightning ve USB 3.0 bağlantıları sayesinde kullanıcılar, fotoğraf ve videolarını iPhone, iPad, Mac, PC arasında hızla ve kolaylıkla taşıyabiliyor. Bu üründe kullanılan ödüllü iXpand Drive uygulaması iPhone ve iPad'ler için yeni özellikler ve gelişmiş kullanıcı deneyimleri getiriyor. SanDisk iXpand Flash Drive, kullanıcıların galerilerini, Facebook ve Instagram gibi sosyal ağlardaki içeriklerini otomatik olarak yedeklemesini mümkün kılarken iXpand Drive uygulaması aracılığı ile videolar doğrudan sürücü üzerinden izlenebiliyor.

SanDisk iXpand Flash Drive
SanDisk iXpand Flash Drive

My Passport Ultra dijital hatıraları ve dosyaları güvenle yedekliyor

Western Digital My Passport Ultra çeşitli sosyal ağlar, bulut hizmetleri ve cihazlarda paylaşılan ve oluşturulan fotoğrafları, videoları ve önemli belgeleri kolaylıkla yedekleyebilme imkanı sunuyor. WD Discovery yazılımıyla My Passport Ultra sürücü, dijital yaşamlarını tüm yönleriyle muhafaza etmek isteyen kullanıcılar için ideal depolama çözümü olarak öne çıkıyor. My Passport Ultra sürücüsü, Facebook ve Instagram gibi popüler sosyal medya platformlarındaki içeriği her zamankinden daha kolay bir şekilde yedeklemeyi sağlıyor.

Western Digital My Passport Ultra
Western Digital My Passport Ultra