Vizyonda bu ay

​Vizyonda bu ay
​Vizyonda bu ay

Avencgers, doğaüstü güçleriyle evreni kurtarmak için uğraşırken, kozmik macerasıyla Meg babasını arayışa çıkar ve bu sırada Burak Özçivit ve Kerem Bürsin vatanı için savaşır. Bütün bu olanlar bu ay vizyona giren filmlerde. Sizde bu filmleri soluksuz izlemeyi istiyorsanız bu listeye bir göz atın derim.

Avencgers: İnfinity Way

Yönetmenliğini, Captain America'dan tanıdığımız Anthony Russo ve Joe Russo'nun (Russo Kardeşler) üstlendiği Avengers: Infinity War, tüm MarvelSinematik Evreni'nin bir araya gelerek korkunç titan Thanos'a karşı verdiği savaşı konu ediniyor.

27 Nisan
27 Nisan

12 Savaşçı

Chris Hemsworth'un başrolünde yer aldığı 12 Strong, 11 Eylül saldırılarının hemen ertesinde Taliban ile savaşmak adına Afganistan'a gönderilen ilk Özel Kuvvetler biriminin hikâyesini anlatıyor.

6 Nisan
6 Nisan

Kızım ve ben

Gerçek bir hikâyeden beyaz perdeye uyarlanan Kızım ve Ben, eşinin evini terk etmesinden sonra hayatın tüm zorluğunu kızıyla beraber göğüsleyen özel harekât polisi bir babanın yıllar sonra dönüp gelen eşiyle hayatında yeni ve zorlu bir dönemin kapısını aralamasını konu ediniyor.

6 Nisan
6 Nisan

Rampage

Aynı isimli video oyunundan esinlenilerek sinemaya uyarlanan, başrolünde Dwayne Johnson'ın yer aldığı Rampage, doğduğu günden beri ilgilendiği goril dostu George'un yanlış giden bir genetik deney sonucu bir tehdit unsuruna dönüşmesiyle hem dostunu hem de insanlığı kurtarmaya çalışan primatolog Davis Okoye'nin hikâyesini anlatıyor.

13 Nisan
13 Nisan

Can feda

Vatan için iki askerin milli mücadelesinin konu edileceği filmin başrollerinde Burak Özçivit ve Kerem Bürsin yer alıyor. Senaryosu Zafer Külünk’e ait filmin yönetmenliğini ise M. Çağatay Tosun üstleniyor.

6 Nisan
6 Nisan

Arada

Türkiye'nin ilk punk filmi olarak gösterilen Arada, İstanbul'u terk etmek isteyen Ozan'ın (Burak Deniz) bir günde başından geçenleri perdeye taşıyor. Mu Tunç'un ilk yönetmenlik denemesi olan Arada, ünlü oyuncu Burak Deniz'in de beyaz perdedeki ilk filmi olarak dikkat çekiyor.

13 Nisan
13 Nisan

Köpek adası

Berlinale’da galası yapılan ve Wes Anderson’a En İyi Yönetmen ödülünü kazandıran Köpek Adası 37. İstanbul Film Festivali’ndeki ilk gösteriminin ardından vizyondaki yerini alıyor. Bazı ülkelerdeki seyirciler filmi köpekleriyle birlikte izleyebiliyor.

20 Nisan
20 Nisan

Zamanda kıvrılma

Ava DuVernay'in yönettiği Zamanda Kıvrılma, bilim insanı olan babasının kaybolmasının ardından onu arayışa koyulan ve bu arayışı kozmik bir maceraya dönüşen Meg'in öyküsünü anlatıyor.

20 Nisan
20 Nisan