Yeni ürünleriyle büyük markalar

Yeni ürünleriyle büyük markalar
Yeni ürünleriyle büyük markalar

Günden güne büyüyen teknoloji furyasıyla büyük markalar hiç hız kesmeden yeni ürünlerini piyasaya sundu. Sunulan bu modellerin birbirinden farklı ve iyi özellikleri var. Biz de bu markalardan geri kalmayarak haberimizle, her birinden bir tanesini sizin beğeninize takdim ettim.

Canon'dan yeni aynasız: EOS M50

Canon, şimdiye kadar üretmiş olduğu en sezgisel ve teknolojik açıdan en ileri aynasız fotoğraf makinesi olan EOS M50 modelini fotoğraf tutkunlarının beğenisine sundu. Günümüzün modern maceraları için tasarlanan EOS M50, farklı renk ve detaylara sahip ve 4K video çekim kapasitesi bulunan değişken açılı dokunmatik ekranı ve Canon’un en son DIGIC 8 görüntü işlemcisine sahip olan ilk aynasız fotoğraf makinesi olarak dikkat çekiyor.

Canon, EOS M50
Canon, EOS M50

Eset'ten bir ilk: Akıllı TV için antivirüs

Global antivirüs yazılım kuruluşu ESET, artık dijital tehditlere karşı artık TV izlerken de koruyor. ESET, internet bağlantılı akıllı televizyonları hedef alan zararlı yazılımlara karşı ESET Smart TV Security uygulamasını piyasaya sürdü. Android işletim sistemine sahip akıllı TV'lerde kullanılabilen ESET Smart TV Security, hassas bilgilerin çalınmasına, mikrofon veya kameraların ele geçirilmesini engelliyor.

Eset'ten akıllı TV için antivirüs
Eset'ten akıllı TV için antivirüs

Sennheıser’dan ofis kulaklığı

Ofiste hareket halindeyken kablosuz kulaklık kullanmak artık lüks değil, zorunlu bir ihtiyaç. Bu aşamada 3 farklı kullanım stili sunan Sennheiser D10 Phone USB DECT Kablosuz Kulaklık, bu ihtiyaca en iyi şekilde karşılık veriyor. Olağanüstü ses kalitesi, Noice Cancellingözelliği, kısa sürede şarj imkânı ve ActiveGard özelliği bu kulaklığı benzersiz kılan nedenlerden sadece birkaçı.

Sennheıser’dan ofis kulaklığı
Sennheıser’dan ofis kulaklığı

Asus, Zenfone 5 serisi

ASUS, adeta kendisiyle özdeşleşmiş markası Zenfone'un 5 serisini tanıttı. ZenFone 5 serisinin üç üyesi ZenFone 5Z, ZenFone 5 ve ZenFone 5 Lite, yapay zekâ özellikleri, zen felsefesinden esinlenen tasarımlarıve çift kamera sistemleriyle kullanıcıların beğenisini kazandı. Ürünün Türkiye satış fiyatının ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Asus, Zenfone'un 5 serisini tanıttı.
Asus, Zenfone'un 5 serisini tanıttı.

Nokia ailesine beş yeni üye

HMD Global, portföyüne 4 yeni akıllı telefon eklendiğini duyurdu: Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, yeni Nokia 6 ve Nokia 1. Bir Nokia telefondan beklenen incelikli işçilik, tüm yeni akıllı telefonlarda sağlamlık ve dayanıklılık olarak hayat bulurken, tüm seri malzeme ve tasarımda sınırları yeniden belirliyor.

Nokia ailesine beş yeni üye
Nokia ailesine beş yeni üye

Samsung'un yeni Amiral Gemisi

Samsung, Barselona’da düzenlediği Unpacked 2018 etkinliği kapsamında uzun bir süredir merakla beklenilen yeni amiral gemisi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ı tanıttı.Galaxy S9 serisi'nin başlıca özellikleri, Exynos 9810 işlemci, 6.2 inç büyüklüğünde ve 18.5:9 kavisli ekranı, 1440 x 2960 piksel çözünürlük bulunuyor.6 GB RAM'e sahip olan Galaxy S9 Plus modeli ile birlikte kullanıcılara, 64 GB / 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı depolama alanı seçeneği sunuluyor.

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ı tanıttı.
Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ı tanıttı.