Acun Ilıcalı’dan yılın transferi: Yeni spor kanalı

​Acun Ilıcalı’dan yılın transferi!
​Acun Ilıcalı’dan yılın transferi!

Acun Ilıcalı, NTV Spor'un kapanmasına sayılı günler kala harekete geçti. NTV Spor kadrosunun bir bölümünü kendi kanalı TV 8,5'e transfer edeceği ve yeni bir spor kanalı kuracağı öne sürüldü.

TV 8’de yayınlanan programlarla televizyon sektörüne yeni bir soluk getiren medya patronu Acun Ilıcalı, yeni kanalı TV 8.5 adına çok ses getirecek bir proje için düğmeye bastı.

Açıldığı günden bu yana beklentilerin altında kalan TV 8.5’u hareketlendirmek için harekete geçen Acun Ilıcalı, 2018’de yayın hayatına son vermesi beklenen NTV Spor’un çekirdek kadrosunu transfer etmek istiyor.

Söz konusu projenin hayata geçmesi durumunda ciddi şekilde başarılı olacağı konuşuluyor.
Söz konusu projenin hayata geçmesi durumunda ciddi şekilde başarılı olacağı konuşuluyor.

Yeni kanalını bir adım ileriye taşımak isteyen Acun Ilıcalı’nın bu projesini, ilk kez Posta Gazetesi yazar Mesut Yar dile getirdi. Yar, “Acun Ilıcalı'nın ikinci kanalı TV8,5 için ilginç bir karar aldığını duydum. Yılbaşında NTV Spor kanalının kapanmasıyla birlikte hatırı sayılır bir kadroyu kanala alıp, içeriği tamamen spora odaklayacağı konuşuluyor.” İfadelerini kullandı.

Mesut Yar'ın yazısı bugün spor manşetlerini süslüyor.
Mesut Yar'ın yazısı bugün spor manşetlerini süslüyor.

Mesut Yar’ın yazısının tamamı şu şekilde;

  • Acun Ilıcalı’nın ikinci kanalı TV8,5 için ilginç bir karar aldığını duydum. Yılbaşında NTV Spor kanalının kapanmasıyla birlikte hatırı sayılır bir kadroyu kanala alıp, içeriği tamamen spora odaklayacağı konuşuluyor... Açıkçası Acun böyle bir operasyonu tam da “Survivor” öncesi tamamlayarak memleket için alternatif bir açık spor kanalı ortaya çıkarabilir... Açıkçası Acun böyle bir operasyonu tam da “Survivor” öncesi tamamlayarak memleket için alternatif bir açık spor kanalı ortaya çıkarabilir... Maç yayın hakları konusunda hâlâ netleşmemiş durumlar varken, Acun bir kontra atakla tematik kanallar arasındaki yerini zirveye doğru taşır vallahi... Şimdilik duyum safhasında olan bir şeyi boş yere gazlamayalım ama TV8,5 kendini boks maçlarıyla bile izletiyorsa işin içine futbol başta olmak üzere diğer branşlar girerse bu iş tutar!